Søg
Close this search box.

CARLOUNGE bliver ny Guldpartner

Virksomheden CARLOUNGE øger deres engagement i Bjerringbro-Silkeborg.

CARLOUNGE har valgt at gå fra ’Hall of Fame’ til Guldpartner, og samtidig bliver virksomheden blandt andet spillersponsor for den unge stregspiller Sasser Sonn og playmakeren Laurenz Kluth resten af sæsonen.

”Vi vil gerne støtte lokalt, og vi synes, det er et godt projekt, der er i klubben. Vi føler, der er et godt samarbejde mellem Bjerringbro-Silkeborg og deres partnere, og det er et godt netværk. De er gode til at samle partnerne,” siger Michael Hansen, der er direktør og medejer af CARLOUNGE.

”Med vores øgede engagement vil vi gerne fortsætte den gode udvikling. Vi føler, vi har fået et godt udbytte af samarbejdet og netværket indtil nu,” siger han og tilføjer:

”Det handler selvfølgelig også om de gode oplevelser i håndboldhallen – vi får gode oplevelser både i netværket og på den sportslige del. Klubben formår at sætte nogle gode rammer både omkring det sportslige og det sociale.”

OM CARLOUNGE

CARLOUNGE er formidler af importbiler og løsninger til erhvervslivet. De er eksperter i at finde den helt rigtige bil til deres kunder. CARLOUNGE er ejet af Michael Hansen og Allan Nørgaard.  I 2019 flyttede aktiviteterne til Viby ved Aarhus, hvor virksomheden ligger midt i “bil-distriktet”.

Her ses BSH-målmanden Johan Sjöstrand med sin nye bil fra CARLOUNGE.