Søg
Close this search box.

BSH UNGDOM U17 VINDER STOR INTERNATIONAL TURNERING

Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds unge talenter vender hjem sent i aften med spændende håndboldoplevelser og flotte bedrifter i bagagen.

For andet år i træk har BSH Ungdom U17 været af sted til den internationale turnering i Tatabánya i Ungarn. De vender i år for første gang hjem til Silkeborg som vindere af turneringen.

”I Bjerringbro-Silkeborg prioriterer vi muligheden for at kunne give vores unge spillere nogle spændende og lærerige oplevelser højt,” fortæller Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Det er en god indgangsvinkel til at få rystet drengene sammen, fordi mange er kommet tilbage fra efterskole og andre steder. Derfor er denne tur meget højt prioriteret, og udbyttet skulle gerne være, at drengene har lært hinanden endnu bedre at kende,” siger han.

Hold fra øverste hylde

Turneringen i Tatabánya er en stor international turnering med deltagelse af stærke europæiske tophold som blandt andet Elverum, Veszprém, Pick Szeged og Zagreb.

”Det er en rigtig spændende udfordring, hvor vi får rystet spillerne sammen og samtidig bliver matchet på højeste niveau af hold med andre nationaliteter. Det er sjovt at komme af sted og lære hinanden at kende, og det giver et godt afsæt til de kommende år i Bjerringbro-Silkeborg. Når man ser hinanden 24 timer i døgnet, connecter man på en anden måde, nøjagtigt ligesom ligaholdet lige har været en tur i Portugal og har skabt relationer på kryds og tværs, så vi både på og uden for banen står knivskarpe til den nye sæson,” siger Michael V. Knudsen.

Han fortsætter:

”Vi har igen i år et meget talentfuldt U17-hold, som forventeligt skal blande sig blandt de allerbedste i Danmark. Det bliver spændende at følge dem i den danske turnering og i tiden fremover i BSH.”

Tak til sponsorer

Til sidst sender den sportslige ansvarlige en stor tak til de sponsorer, der har været med til at støtte de unge talenters rejse:

”Turen har kun kunnet lade sig gøre på grund af støtten fra BSH Ungdoms sponsorer og særligt Dantra, der har støttet op om projektet, så det har været muligt at sende dem af sted. Så herfra skal lyde en stor tak til vores sponsorer.”

U17-holdet tog af sted onsdag aften og kommer hjem sent søndag aften.