Søg
Close this search box.

BSH U17-TRÆNERTEAMET ER PÅ PLADS

Trænerne, der skal stå i spidsen for BSH U17 efter sommerferien, ser frem til en spændende sæson.

Teamet i BSH U17-drenge består af følgende:

Sebastian Enevoldsen (cheftræner)
Oscar Kaihøj (assistenttræner)
Patrick Boldsen (2. assistenttræner)

Herudover har holdet tilknyttet en kompetent holdleder igen i år i form af Maria Lund, og som noget nyt har de fået endnu en kontaktperson, Rikke Hattesen, som skal hjælpe til med at højne samarbejdet med de udeboende collageelever samt forældresamarbejdet. Nicolas Birke vil fungere som målmandstræner for både U17 og U19.

Bedre år for år

“Jeg går i gang med mit tredje år i BSH Ungdom, hvor det er mit andet år som cheftræner for U17-afdelingen, hvilket jeg er super stolt af og beæret over. Det er en sand fornøjelse at være i BSH Ungdom, og jeg synes, at hele ungdomsmiljøet i BSH Ungdom bliver bedre år for år, og jeg er glad for at være med til at præge miljøet i samarbejde med hele teamet omkring BSH Ungdom, hvor jeg har haft et super godt og tæt samarbejde med vores talentchef Anders Friis og vores sportslige ansvarlige Michael V. Knudsen.”

Sådan siger Sebastian Enevoldsen og fortsætter:

”Herudover er jeg sammen med Anders Friis akademitræner, hvilket betyder, at det er os to, som også står for morgentræningen, som drengene har i hallen. Henover sommeren har jeg færdiggjort divisionstræneruddannelsen – og jeg glæder mig sammen med resten af U17-teamet til at påbegynde den nye sæson.”

”Igen i år går vi en utroligt spændende sæson i møde, hvor vi har en trup bestående af 17 spillere, hvoraf 16 af dem er fra årgang 2006, og en enkelt er fra årgang 2007. Denne sammensætning gør også, at vi kigger lidt ind i en ny vision med ungdomshåndbolden i BSH Ungdom, hvor vi i år kommer til at have et endnu tættere samarbejde med vores U19-hold, hvor strategien er, at vi hver weekend også vil sende spillere op i U19-benet.”

”Med dette tiltag håber vi på at kunne skabe endnu flere læringsrum for vores ungdomsspillere, således at vi forhåbentligt kan opøve den enkelte spillers spillemæssige udvikling samt understøtte og klargøre den proces, det er at gå fra ungdomsspiller til seniorspiller på højst mulige niveau,” siger cheftræneren.

”Herudover så har vi stort fokus på selve miljøet, hvor vi har som hovedfokus at have en gennemgående dialog med den enkelte spiller hele vejen fra skole, træning, styrketræning, forældre til trivslen og det skift, der er i at gå fra efterskoleelev til ungdomsuddannelserne.”

”Slutteligt håber vi, at vi kan fortsætte den udvikling, der har været på U17-årgangen, hvor vi hvert år har klaret os en smule bedre end det foregående år – sidste år betød det U17-ligaen efter jul, hvilket igen i år vil være det første delmål,” siger Sebastian Enevoldsen.

En spændende rejse

Med på bænken får Sebastian Enevoldsen Oscar Kaihøj ved sin side.

“Det er mit tredje år som træner. Jeg startede som træner i Gødvad, hvor jeg har haft to gode sæsoner. Første år var jeg træner for U15-drenge Hold 2, og sidste år var jeg træner for U15-piger,” fortæller Oscar Kaihøj.

“Jeg blev træner, fordi jeg elsker at være omkring unge mennesker. Det er en utroligt spændende rejse at følge spillerne over en sæson og se dem udvikle sig som håndboldspillere og som mennesker. Udover det synes jeg, det er mega fedt at være omgivet af unge, som brænder for deres passion, og som møder op til hver træning for at blive bedre og lære noget nyt,” siger assistenttræneren.

Også Patrick Boldsen, som står på holdkortet for ligatruppen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og også har en del ungdomslandskampe på CV’et, vil hjælpe til omkring BSH U17.

“Jeg har valgt at blive en del af U17-holdet, fordi jeg synes, det er en anderledes og spændende måde at se håndbold på. Jeg kommer primært til at stå for fløjspillerne, hvor vi skal arbejde med forskellige ting. Vi får et rigtigt spændende hold, så det skal nok blive en sjov og spændende oplevelse,” lyder det fra fløjspilleren.