Søg
Close this search box.

BSH BUSINESS NETVÆRK: ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Ny viden, sparring og mulighed for at gøre en god forretning – det er sammen med muligheden for at lære nogle nye mennesker at kende grundstenene i BSH Business Netværk.

”Grundtanken ved BSH Business Netværk er, at man skal danne de positive relationer, for når man lærer mennesket at kende – og virksomheden bagved at kende – så kommer der helt naturligt også noget forretning på den lange bane,” siger Rasmus Bjerregaard, der er salgschef for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Men BSH Business Netværk er lige så meget et netværk, hvor det for mange ikke handler så meget om forretning, men om vidensdeling og sparring,” siger salgschefen og fortsætter:

”Tanken er, at man skal lære hinanden at kende både som privatpersoner og som virksomheder. Og det gør vi ved blandt andet at lave nogle klassiske morgenmøder, hvor der er en agenda, der garanterer snak ved bordene, og hvor eksempelvis Michael V. Knudsen eller Patrick Westerholm holder et sportsligt oplæg til sidst.”

Ikke kun klassiske møder

Men BSH Business Netværk er også andet end de klassiske morgenmøder:

”Vi har eksempelvis haft en håndboldtræning for netværkets medlemmer med Michael V. Knudsen som træner, vi har holdt vinsmagning, vi har været på udebanetur til Skjern, og til sommer er der mini-golf på programmet.”

Netværkets medlemmer lærer hinanden at kende på en anden måde end til morgenmøderne, når de dribler side om side i en håndboldhal eller tilbringer nogle hyggelige timer sammen i bussen mod Skjern.

Som noget nyt fra dette efterår er muligheden for deltagelse i netværket en del af alle partnerskaber i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – undtagen Hall of Fame-kategorien. Og ifølge Rasmus Bjerregaard er alle virksomheder og alle brancher velkomne:

”Alle kan være med. Her fra efteråret er det en del af alle partnerskaber undtagen Hall of Fame, men man kan naturligvis fravælge det, hvis man ikke ønsker at deltage.”

Netværket mødes 8-9 gange om året, og så kommer de førnævnte særlige arrangementer oveni.

Som ringe i vandet

Rasmus Bjerregaard arbejder ihærdigt for at give medlemmerne noget med hjem fra møderne, og han håber, de både får ny viden, sparring og muligheder for at gøre forretning.

”Det, der er interessant, er også netværkets netværk. Hvis en fra netværket står og skal bruge en tømrer, så byder en anden måske ind, og det er der, det bliver rigtig interessant. Når ringene spredes i vandet.”

En god blanding

En af dem, der deltager i BSH Business Netværk er Ann Merete Kongensgaard, der er afdelingsdirektør hos Middelfart Sparekasse.

”Vi er med i netværket af flere årsager. Blandt andet for at bakke op om Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, lære nyt og for at udvide vores netværk blandt byens erhvervsfolk,” siger Ann Merete Kongensgaard.

”BSH’s netværk er godt rammesat og faciliteret, så der netværkes godt på tværs af brancher ud fra konkrete spørgsmål med videre, så videns- og erfaringsdeling sker i videst muligt omfang. Der drøftes mange relevante problemstillinger, hvor man kan få god sparring i et altid uhøjtideligt og behageligt miljø,” siger hun.

”Netværksmøderne er en god blanding af netværk, spændende indlæg og løbende informationer om håndbolden, så vi sponsorer er klædt lidt på til en håndboldverden, som vi jo ikke altid har stort kendskab til forud,” lyder det fra afdelingsdirektøren.

Et super stærkt netværk

Andreas Houmann, der er fotograf og galleriejer af Galleri Lou Ra, deltager i BSH Business Netværk af to årsager:

”Jeg tror på, at det gode netværk og samarbejde bliver skabt med mennesker, som du kan se håndbold med. Vi mødes om en fællesinteresse og snakker først om håndbold, og derefter hvad vi laver i vores virksomheder. Netværket er lige så meget et sted at mødes med andre selvstændige for at dele erfaringer og problemstillinger,” siger han og tilføjer:

”Jeg synes, at konceptet med at mødes til netværksmøder og i håndboldhallen gør BSH-netværket til et super stærkt netværk.”


Vil du med som gæst til BSH Business Netværk, så er du velkommen til at være med til et uforpligtende møde som fluen på væggen. Kontakt Rasmus Bjerregaard på mail rbc@bjerringbro-silkeborg.dk eller på tlf. 20 71 01 66.