Søg
Close this search box.

BLIV PARTNER I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Der er mange gode grunde til at blive partner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Vi har spurgt tre forskellige virksomheder om, hvorfor de er partner i den midtjyske topklub, og her kommer svaret fra den første virksomhed.

”Jeg har selv spillet håndbold i Bjerringbro fra barnsben, til jeg blev et par og tyve. Vi har fået en interesse for det igen, efter at vores børn blev større. Vi var inde og se en kamp, hvor vi blev inviteret af en, der havde nogle billetter. Og det, synes jeg egentligt, var spændende – så fik jeg interessen for det på en anden måde end tidligere.”

Sådan siger Jacob Henriksen, der er direktør i by ADJ Denmark ApS, der ligger i Bjerringbro.

”Så henvendte jeg mig selv for at høre, hvad der var af muligheder. Og så lavede vi sådan en Erhvervspartner-aftale, hvor vi har fem faste pladser. Og dem bruger vi egentligt som noget, vi gør sammen som familie. Vi gør det ikke så meget for reklamens værdi, men fordi vi synes, at det er spændende at følge med i, og fordi vi tager af sted sammen alle fem,” siger Jacob Henriksen.

”Vi kommer ned og spiser, har en hyggelig aften og ser noget håndbold, får nogle snakke om det, der sker i hverdagen, hvad der er sket på udebane, og alt det der,” fortæller han og fortsætter:

”Det er egentligt derfor vi gør det. Det er bare blevet en familieinteresse og noget, som vi alle sammen har sammen. Det kan godt være svært at finde noget, som alle går op i.”

Mod på mere

by ADJ Denmark ApS er ny partner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og har kun været med én sæson indtil videre. Virksomheden har netop forlænget deres aftale med yderligere to år og udvidet partnerskabet en smule, så nu er Jacob Henriksen spændt på at se, hvad der kommer ud af det:

”Nu skal vi snart til Topspiller-arrangement, hvor der er et foredrag, og det er jeg lidt spændt på at se, hvordan det er. Næste år har jeg købt nogle ekstra VIP-billetter, så vi måske kan lave et arrangement, hvor vi tager medarbejdere med for også at prøve det.”¨

Virksomheden startede således med at tegne en aftale på et enkelt år, og nu tager de to år mere.

”Så må vi se, hvad tiden bringer,” slutter Jacob Henriksen.

Læs mere om dine muligheder for partnerskaber HER.