Søg
Close this search box.
BSH Ungdoms nye trænerteam

Bjerringbro-Silkeborg præsenterer nyt trænerteam på ungdomssiden

BSH Ungdoms trænere er nu på plads for sæsonen 21/22. U17- og U19-spillerne kan glæde sig til at blive trænet af et meget stærkt og yderst kompetent trænerteam.

”Det er nogle rigtig spændende kapaciteter, der skal stå i spidsen for vores ungdomsprojekt efter sommerferien, hvor det får endnu et stort løft,” siger Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

Næste sæson tilføjes to U17-hold til de nuværende U19-hold under navnet Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og derfor er trænerstaben også blevet større.

”Vi har fundet en god blanding af erfarne trænere tilsat unge ambitiøse trænere, som skal lede både på og udenfor banen og vise vores unge spillere vejen frem,” siger Michael V. Knudsen.

”Spillerne er stadig unge mennesker, som frem for alt skal have en sjov, tryg og motiverende dagligdag, hvor skole og elitesport skal kombineres. Samtidig skal de stille og roligt snuse til et elitemiljø, hvor de tilbydes de bedste rammer, så de kan nå deres sportslige mål,” siger den tidligere topspiller, som selv satte sidste punktum for sin flotte karriere i Bjerringbro-Silkeborg.

Ungdomstrænere fra øverste hylde

Flere af trænerne – som ses oplistet herunder – kan trække på deres egne erfaringer som spillere på højeste niveau, ligesom fire af trænerne har den højeste træneruddannelse, Master Coach.

Det danner grundlag for vigtig vidensdeling og sparring trænerne imellem, så de kan skabe et udviklende træningsmiljø for nogle af landets bedste ungdomsspillere.

”Missionen for både BSH U17 og BSH U19 er at tilbyde optimale rammer – at skabe en kultur med et stærkt træningsmiljø, der understøtter de unge menneskers trivsel, engagement, udvikling og præstationer – både som sportsmænd og som hele mennesker,” siger Michael V. Knudsen.

Trænernes opgave er at lave en struktureret og langsigtet udviklingsplan for hver enkelt spiller og for hvert hold.

”Det er vigtigt, at vores talenter møder støtte, dialog og stabilitet samtidig med, at de udfordres på banen,” siger Michael V. Knudsen.


Trænere i BSH Ungdom i sæsonen 21/22:

BSH U17:

 • Jesper Johnsen: cheftræner for U17
 • René Smed: ansvarlig for hold 2
 • Sebastian Vorthmann Enevoldsen: træner for hold 1 og hold 2
 • Nicolas Birke: målmandstræner

BSH U19:

 • Søren Fisker: cheftræner for U19
 • Jeppe Bach Knudsen: ansvarlig for hold 2
 • Jens Steffensen: træner for hold 1 og hold 2
 • Nicolas Birke: målmandstræner


Den røde tråd

Patrick Westerholm og Simon Sørensen, som er henholdsvis cheftræner og assistenttræner for ligaherrerne i Bjerringbro-Silkeborg næste sæson, vil flittigt følge med i, hvad der sker på ungdomssiden.

Bjerringbro-Silkeborgs ligaspillere bliver ligeledes rollemodeller for U17- og U19-spillerne, og de unge talenter vil møde ligaspillerne på banen som gæstetrænere.

Således går der en rød tråd fra ligaholdet over U19 til U17.

Søren Lavrsen, der er fysisk træner for Bjerringbro-Silkeborgs ligaherrer er tilknyttet akademiet som overordnet ansvarlig for styrketræningen, og han tager hånd om den del, ligesom Tom Jensen (ligaholdets fysioterapeut og målmandstræner) vil bistå målmandstræningen og være en del af sundhedsstaben på ungdomssiden. 

TRÆNERPROFILER:
 • Jesper Johnsen: p.t. træner for ØBG Håndbold U17, uddannet Master Coach, har erfaring som divisionstræner for flere ungdoms- og seniorhold
 • Sebastian Vorthmann Enevoldsen: p.t. træner for AGF/Viby/Stautrup U17, har tidligere spillet ligahåndbold i Mors-Thy Håndbold
 • René Smed: p.t. BSV U19-træner, har tidligere spillet i Bjerringbro, Akureyri (Island), Merano (Italien) og Kassel (Tyskland), har været seniortræner for flere divisionsklubber i Danmark og trænet U18-drenge i SHEA (Skanderborg)
 • Nicolas Birke: målmandstræner i adskillige år, har erfaring fra flere divisionsklubber og har været tilknyttet som målmandstræner i JHF Kreds 1, 2 og 4
 • Søren Fisker: p.t. cheftræner for BSV U19, talentchef i Bjerringbro-Silkeborg, EliteSilkeborg Akademi-koordinator, Master Coach, talenttræner i DHF, har erfaring som ligaspiller i Randers HH
 • Jeppe Bach Knudsen: p.t. tilknyttet Viborg HK, Master Coach, har erfaring fra flere divisionshold – heriblandt Viborg HK’s ligahold, Randers HH og Vesthimmerland
 • Jens Steffensen: p.t. U19-træner i Bjerringbro-Silkeborg og har været med til at etablere BSV Ungdom, Master Coach, har været træner siden 1985 for både senior og ungdom på eliteplan, CEO i Generation Handball