Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLDS OPSTARTSPROGRAM ER PÅ PLADS

BSH-truppen skal på træningstur til Tyskland som optakt til sæsonen 24/25. Her venter et stjernespækket Füchse Berlin blandt andet. Derudover venter spændende kampe, som du kan komme med til – nogle ganske gratis.

Er du fan af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold?

Så er det nu, du skal finde kalenderen frem og sætte de første krydser.

Klubben har nemlig fastlagt fem træningskampe som optakt til den spændende sæson, som alle i og omkring holdet kan se frem til.

OPSTARTSPROGRAM:

17. juli: Første fællestræning i JYSK arena i Silkeborg
1. august: Kamp mod IFK Kristianstad i BIOCIRC Arena i Viborg (Generation Handball, GRATIS ENTRÉ)
7. august: Kamp mod Ribe-Esbjerg i Brædstrup Hallen (GRATIS ENTRÉ)
16. august: Kamp mod VfL Potsdam i Berlin
17. august: Kamp mod Füchse Berlin i Berlin
23. august: Opvisningskamp mod Fredericia i JYSK arena i Silkeborg inkl. spillerpræsentation og fanzone med konkurrencer (Køb billet HER)
28. august: 1/8-finale i pokalturneringen Santander Cup mod KIF Kolding på udebane
7. september: Sæsonens første ligakamp mod GOG på udebane

Nye navne på holdkortet

Cheftræner Simon Sørensen og assistenttræner Erik Veje Rasmussen samler således spillertruppen for første gang i JYSK arena d. 17. juli, hvor spændende navne som Nikolaj Læsø, Anders Zachariassen og Kasper Larsen trækker den sorte trøje over hovedet.

Derefter dribler holdet blandt andet til Viborg, Brædstrup og Berlin i løbet af august.

I Berlin skal BSH’erne møde Mathias Gidsel og det stjernespækkede Füchse Berlin, og dagen inden gælder det VfL Potsdam.

To tyske modstandere og stjerner på stribe

Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, ser frem til Tysklands-turen:

“Det er to rigtig fede modstandere. Potsdam vandt 2. Bundesliga, og det er nærmest en satellitklub for Füchse Berlin. De spiller mod hinanden om torsdagen, og så møder vi dem henholdsvis fredag og lørdag. Vi bliver matchet på højeste niveau mod to modstandere, som vi ikke rigtig kender,” siger Michael V. Knudsen til Midtjyllands Avis.

Turen giver også mulighed for at have nogle samtaler med det nye trænerteam, og det er noget andet at være sammen på den måde, når man kommer ud af de vante rammer, fortæller Michael V. Knudsen.

Sidste modstander, inden det for alvor går løs i ligaen og i pokalturneringen Santander Cup, er Fredericia, som gæster JYSK arena d. 23. august. Der er spillerpræsentation og fanzone med konkurrencer i Hal B inden kampen (Køb billet HER).

Vigtig finale mod KIF Kolding

D. 28. august er det knald-eller-fald i 1/8-finalen i pokalturneringen Santander Cup mod KIF Kolding på udebane.

Den kamp har allerhøjeste prioritet, understreger Michael V. Knudsen:

“Helt grundlæggende er det den kamp, vi arbejder hen imod. En ting er træningskampene, hvor vi skal se nogle ting an, og det er ikke altid afgørende, om man vinder eller taber. Men det er det mod Kolding. Vi vil rigtig gerne i Final4 igen,” siger han til Midtjyllands Avis.

Vi lægger mere info ud om træningskampene, og hvorvidt der er mulighed for at overvære de enkelte kampe, når vi nærmer os, så følg med på vores sociale medier.

Følg @bjerringbrosilkeborg på Instagram og Facebook for at holde dig opdateret og for at komme med både på og uden for banen. Du kan også tilmelde dig klubbens nyhedsbrev – KLIK HER.