Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLDS KNÆK CANCER-KAMP VAR EN STOR SUCCES

59.500 kroner blev der samlet ind til Knæk Cancer, da Bjerringbro-Silkeborg Håndbold søndag spillede i specialdesignede trøjer, som de højestbydende sponsorer og fans fik med hjem.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, Adidas og Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Silkeborg var gået sammen om at designe den trøje, som spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold trak over hovedet til kampen mod KIF Kolding søndag d. 29. oktober kl. 20.00 i JYSK arena i Silkeborg.

Trøjerne var hvide med sorte og røde striber samt Knæk Cancer-blomst på brystet.

De specialdesignede spillertrøjer blev sat på auktion på klubbens Facebook-side inden kampen, og auktionen fortsatte både før og efter kampen, hvor Charlotte Bøving stod på scenen som auktionarius.

Første auktion fandt sted under VIP-spisningen inden kampen, hvor et sæt trøjer fandt nye ejere, og anden auktion fandt sted efter kampen til AfterMatch, hvor både fans og sponsorer kunne byde på de svedige kamptrøjer og få dem overrakt af spillerne, der netop havde vundet et underholdende opgør over KIF Kolding med cifrene 29-28.

Auktionerne indbragte 59.500 kroner, som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Samarbejde i den gode sags tjeneste

Det er ikke nyt for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold at gå til kamp mod kræft.

Holdet har før bakket op om Lyserød Lørdag, og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold var den første håndboldklub i Danmark til at gå ind i partnerskabet ’Røgfri Fremtid’, som Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden står bag.

Med dette års Knæk Cancer-event håber klubben, at den kan være med til at sætte fokus på en vigtig sag.