Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD TRÆKKER I NY TRØJE I DEN GODE SAGS TJENESTE

Når spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold løber på banen i JYSK arena til kampen mod KIF Kolding søndag d. 29. oktober kl. 20.00, så bliver det i specialdesignede trøjer, som bortauktioneres til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, Adidas og Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Silkeborg er gået sammen om at designe den trøje, som spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold trækker over hovedet til kampen mod KIF Kolding søndag d. 29. oktober kl. 20.00 i JYSK arena i Silkeborg.

De specialdesignede spillertrøjer sættes på auktion på klubbens Facebook-side inden kampen, og auktionen fortsætter efter kampen til AfterMatch i Hal B, hvor Charlotte Bøving er auktionarius.

Vil du være sikker på at byde højest, skal du derfor sørge for at være tilstede til kampen og auktionen i Hal B efter kampen.

Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Til kamp mod kræft

Bjerringbro-Silkeborg samarbejder allerede med Kræftens Bekæmpelse omkring ’Røgfri fremtid’, og klubbens direktør, Jesper Schou, håber, at klubben i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse kan være med til at sætte fokus på en god sag og tjene lidt penge ind.

”Ligesom vores ambition er at være med i toppen af dansk håndbold, så vil vi også gøre vores bedste i kampen mod kræft,” siger han.

Bjerringbro-Silkeborg var den første håndboldklub i Danmark til at gå ind i partnerskabet ’Røgfri Fremtid’, som Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden står bag, og samarbejdet med Lokalforening Silkeborg fortsætter med kampen d. 29. oktober.

”For Bjerringbro-Silkeborg er et partnerskab helt naturligt, da vi som eliteklub har et ansvar, og det tager vi på os. Med vores deltagelse i Knæk Cancer håber vi, at vi kan være med til at gøre opmærksom på en god sag,” siger Jesper Schou.

Spillerne i den midtjyske topklub glæder sig til at trække de specialdesignede trøjer over hovedet og give tilskuerne en anderledes oplevelse, samtidig med at de – og ikke mindst de tilskuere, der får en trøje med hjem – støtter en god sag.

Et inspirerende og motiverende samarbejde

I Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Silkeborg er de meget taknemlige for Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds støtte.

”Vi er enormt stolte over Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds engagement, velvillighed og entusiasme omkring vores mange projekter, hvilket er enormt inspirerende og motiverende for os i Lokalforening Silkeborg,” siger formand Charlotte Kirk Jeppesen.

”Der er i vores samarbejde ikke langt fra idé til handling, og det er super motiverende for os,” siger hun og kalder klubben og spillerne for professionelle og engagerede rollemodeller, der både kan inspirere og motivere andre til at gøre en forskel.

Billetter til kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og KIF Kolding kan købes på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk. De specialdesignede spillertrøjer sættes på auktion på klubbens Facebook-side inden kampen, og auktionen fortsætter efter kampen til AfterMatch i Hal B, hvor Charlotte Bøving er auktionarius. Vil du være sikker på at byde højest, skal du derfor sørge for at være tilstede til kampen og auktionen i Hal B efter kampen.