Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD SPILLER TRE TRÆNINGSKAMPE I JANUAR

Formen skal testes mod Skive fH, TTH Holstebro og Fredericia HK, inden årets første ligaopgør mod Mors-Thy Håndbold fløjtes i gang i JYSK arena d. 2. februar kl. 18.30.

Der er tre træningskampe på programmet i januar for ørnene fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold:

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold vs. Skive fH
16. januar kl. 19.00
Gødvad Hallen
Gratis entré – så kom i god tid, da der nok bliver rift om pladserne

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold vs. TTH Holstebro
19. januar kl. 17.30
Ry Hallen
Gratis entré – kom i god tid

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold vs. Fredericia HK
26. januar kl. 16.20
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter
Gratis entré – kom i god tid
OBS: EM på storskærm for fans kl. 18-22

Spændende optakt til anden halvdel af sæsonen

I Bjerringbro-Silkeborg Håndbold glæder vi os til at snøre håndboldskoene igen, og vi ser frem til nogle gode arrangementer med vores samarbejdsklubber i Gødvad, Ry og Bjerringbro.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil komme til kampene og bakke drengene op som optakt til de spændende kampe, der venter både i den hjemlige liga, EHF European League og Santander Final4.

Husk, at der allerede nu er åbnet op for billetsalget til årets første kampe i JYSK arena på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe.

Skal du have booket billet til kampene mod Mors-Thy Håndbold, SønderjyskE Herrehåndbold, GOG og Aalborg Håndbold, så klik på linket herover.

Fokus på februars afgørende kampe

Også cheftræner Patrick Westerholm glæder sig til at se sine spillere skyde det nye år i gang med manér.

”Vi skal bruge træningskampene til at træne, få Morten Olsen mere ind i vores aftaler og holde os skarpe frem mod de afgørende kampe, der venter i februar og frem,” siger han og fortsætter:

”Vi har fokus på den fysiske træning her i starten og det mere håndbold-relaterede senere i januar.”

For at stå så skarpt som muligt, når ligaopgøret mod Mors-Thy Håndbold fløjtes i gang i JYSK arena d. 2. februar kl. 18.30, skal holdet træne så godt som muligt og undgå sygdom, siger cheftræneren.

Han håber, at Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds mange fans vil finde vej til Ørnereden d. 2. februar, når holdet jagter to vigtige point til ligaregnskabet.

”Jeg håber på fuldt hus mod Mors-Thy – det vil være fedt – og det er også en meget vigtig kamp i forhold til turneringen,” slutter han.

Køb billet til braget i Ørnereden HER.