Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD SKØD SÆSONEN GODT I GANG MED FULDT HUS MOD FÜCHSE BERLIN

I samarbejde med fredagens matchpartner fra Bilernes Hus tog Bjerringbro-Silkeborg Håndbold tilløb til den spændende sæson, der venter forude med intense dramaer i den danske liga samt store europæiske aftener i JYSK arena.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Bilernes Hus. I år har det fået lidt ekstra kolorit i form af, at Rasmus Lauge er kommet hjem, så vi kunne kæde det sammen med hans første hjemmekamp her i JYSK arena. Det er fantastisk, at vi har en samarbejdspartner som Bilernes Hus, som har gjort så meget ud af det.”

Sådan siger Rasmus Bjerregaard, der er salgschef i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, efter et vellykket kick-off-arrangement i JYSK arena fredag aften.

Se videoen fra fredagens event HER.

Det var også en tilfreds matchpartner, der var med til at sætte rammerne for en god håndboldfest i hallen:

”Vi vil gerne være en del af lokalsamfundet og det lokale liv her i Silkeborg, så når vi kan bakke op om nogen, så gør vi gerne det,” siger Nikolaj Schöneberg, specialist i premium biler ved Motorpoint/Bilernes Hus.

Han kunne som tilskuer nyde en udsolgt kamp mod det tyske storhold Füchse Berlin, hvor Rasmus Lauge blev kåret til Kampens Spiller med seks scoringer.

Vil du og din virksomhed med på holdet som samarbejdspartner, så læs mere om mulighederne på vores hjemmeside og kontakt en af vores sælgere: