Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD OG PATRICK WESTERHOLM STOPPER SAMARBEJDET MED ØJEBLIKKELIG VIRKNING

Resten af sæsonen bliver med Simon Sørensen som cheftræner og sportslig ansvarlig, Michael V. Knudsen, som assistenttræner.

”Resultaterne har gennem en længere periode ikke været tilfredsstillende, og med nederlag i de første to slutspilskampe synes en semifinale langt væk,” siger Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds direktør Jesper Schou.

En enig bestyrelse og ledelse har derfor vurderet, at der er brug for, at der sker noget radikalt, hvis målet om en semifinale skal lykkes:

”Ansvaret kan ikke placeres ét sted, men der er brug for ny energi fra trænerbænken,” siger bestyrelsesformand Frank Borch-Olsen.

Han fortsætter:

”Det er altid vemodigt, når det ender med afbrydelse af samarbejdet før tid. Der er grund til at takke Patrick, som jeg har sat stor pris på, for samarbejdet gennem de seneste tre sæsoner.”

Direktør Jesper Schou stemmer i:

”Personligt vil jeg gerne takke Patrick for et rigtig godt samarbejde og for en åben og god dialog, hvor det, der har været gældende, altid har været, hvad der er bedst for BSH. Gennem de knap tre sæsoner har Patrick flyttet holdet i den retning, som vi gerne ville, og det er en person, vi kommer til at savne i klubben.”

”Vi har set topniveauet, der er i holdet, men vi må også erkende, at vi har svinget for meget,” siger Jesper Schou.

”Vi skal lynhurtigt have fokus på de opgaver, der venter, og vi har stor tiltro til, at Simon Sørensen og Michael V. Knudsen får troen og energien tilbage, om end vi er klar over, at der på kort sigt venter en meget vanskelig opgave i at forløse potentialet i holdet,” siger direktøren.

Arbejdet med, hvem der skal stå i spidsen for holdet i den kommende sæson, går nu i gang.

Så snart der er nyt herom, vil klubben melde det ud.

For yderligere oplysninger:
Jesper Schou, tlf. 20 12 52 44