Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD HENTER SØREN PEDERSEN INDTIL JUL

Den 37-årige målmand får comeback som midlertidig erstatning for skadede Johan Sjöstrand.

Han havde egentligt afsluttet sin aktive karriere, men nu trækker Søren Pedersen i målmandstøjet igen for at vogte målet for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold frem til jul.

”Det er en spændende mulighed for mig. Jeg har altid nydt at spille håndbold. BSH kender jeg kun fra mine opgør som modstander, og det er en klub, jeg har stor respekt for. Så da muligheden kom, var jeg ikke så meget i tvivl om, at det var en opgave, jeg gerne ville afprøve.”

Sådan siger den 37-årige målmand om udsigten til igen at trække i træningstøjet.

Han er til daglig direktør i fodboldklubben Thisted FC.

”Heldigvis kunne min bestyrelse i Thisted FC også se dette som en spændende mulighed, så derfor også en stor tak i deres retning,” siger han.

Et stærkt hold

”Jeg har efterhånden opbygget en del erfaring fra mine tidligere år. Derfor håber jeg på først og fremmest at kunne hjælpe Mikkel Løvkvist til at stå tæt på topniveau. I tilfælde af, at det er nødvendigt, så håber jeg selvfølgelig på at få ramt så mange bolde som muligt,” lyder det fra den rutinerede keeper.

Han fortsætter:

”BSH er i mine øjne et hold og en klub, som går lidt under radaren. De er konstant med i toppen af dansk håndbold. Det er et utroligt stærkt hold med et hav af profiler – og med tilgangen af Morten Olsen bliver de kun endnu bedre. De har et fantastisk topniveau og en stor bredde med mange forskellige kompetencer.”

”Personligt glæder jeg mig meget til at spille håndbold og mærke suset fra publikum igen. Den følelse, man får, når kampene spilles, og publikum er med, er en følelse, som man ikke kan opleve andre steder end i sportens verden. Det er en fantastisk følelse og noget, jeg virkelig ser frem til,” slutter han.

En erfaren backup

Også Michael V. Knudsen, som er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, ser frem til at se Søren Pedersen i aktion mellem stolperne igen. Denne gang med ørnen på brystet.

”Søren Pedersen er en backup til Mikkel Løvkvist frem mod den vigtige pokalkvartfinale, vi har i Nordsjælland d. 20. december, hvor vi vil videre til Final4. Efter Johan Sjöstrands operation har vi valgt at gardere os med en erfaren herre på målmandsposten,” siger Michael V. Knudsen.

”Søren Pedersen har erfaring fra mange danske ligakampe og har skullet tage vigtige bolde, så han kender til det at skulle præstere i afgørende kampe. Frem for alt er han hentet ind som en gardering, hvis Mikkel Løvkvist skulle blive syg eller skadet. Mikkel er ham, der skal stå, så vi sikrer os blot, at vi har en gardering, hvis der skulle blive brug for det, så vi ikke kaster to unge U19-keepere ud i en altafgørende kamp,” lyder det fra den sportslige ansvarlige.

Søren Pedersen har første træning med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold torsdag d. 7. december og er med på holdkortet på udebane mod TTH Holstebro lørdag d. 9. december.

SØREN WILETTE PEDERSEN

Position: Målmand
Født: 20. august 1986
Højde: 192 cm.
Tidligere klubber: Mors-Thy Håndbold, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold
Har efter sin aktive karriere været direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold samt Thisted FC