Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD HENTER MADS SVANE

Ambitionerne er høje hos både Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og den unge playmaker Mads Svane. Derfor skifter talentet til topklubben efter denne sæson.

”Jeg har valgt Bjerringbro-Silkeborg, fordi det er en topklub med store ambitioner, som matcher mine egne. Da BSH kom på banen, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig.”

Sådan lyder det fra den 22-årige playmaker Mads Svane, som næste sommer skifter fra Mors-Thy Håndbold til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Der er et fantastisk setup, og betingelserne for at udvikle sig er i top,” siger playmakeren, som således forlader sin barndomsklub.

Drømmen om guld

Hans ambitioner er ikke til at tage fejl af:

”Jeg drømmer om guld. Jeg kommer til Bjerringbro-Silkeborg for at spille med helt fremme om titlerne hvert år, hvilket jeg synes, at holdet og klubben fuldt ud berettiger til. Derudover håber jeg på at tage det næste skridt i min egen udvikling.”

Han beskriver sine egne kompetencer med følgende ord:

”Jeg er en meget energisk spiller, som elsker at interagere med publikum i kampene. Derudover er mine spidskompetencer i assistspillet – samtidig med, at jeg selv er målfarlig.”

Ild i øjnene

Mads Svane glæder sig til at bidrage både på og uden for banen:

”Jeg vil gerne bidrage med mål og assists samt sætte spillet godt op til mine medspillere. Udover det vil jeg bidrage med en masse energi og vildskab.”

”Uden for banen vil jeg gerne bidrage med godt humør og god humor,” siger han.

Til sidst sender han en hilsen til BSH Support og resten af Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds trofaste fans:

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Bjerringbro-Silkeborg og møde alle fans i JYSK arena.”

Et stort potentiale

Cheftræner Simon Sørensen ser frem til at skrive Mads Svane på sit holdkort:

”Mads har udviklet sig rigtig flot henover de sidste par sæsoner i Mors-Thy og havde i sidste sæson en stor andel i deres flotte sæson.”

”Han er en spiller, som vi har fulgt længe, og hans udvikling og potentiale taget i betragtning er han et spændende match til vores trup,” siger cheftræneren.

Han beskriver Mads Svane som spiller med følgende ord:

”Han har altid haft en god evne til at sætte spillet op og tage styring til trods for hans unge alder. Derudover synes jeg, at han har lagt lag på sit duelspil, som er blevet skarpere og mere direkte.”

Skal lægge yderligere lag på

”Jeg har fulgt Mads, fra han var U17 både på Mors og i Dansk Håndbold-regi. Jeg håber og tror, at han kan lægge yderligere lag på sin fysik og sit spil, hvor han skal finde en god balance mellem at kunne sætte andre i scene og ligeledes kunne finde situationer til sig selv,” siger Simon Sørensen.

”Mads virker rigtig ærgerrig i forhold til at ville blive så god som overhovedet muligt og i den proces gå efter de bedst mulige resultater med hans klub, som heldigvis bliver Bjerringbro-Silkeborg fra næste sommer,” slutter han.


MADS SVANE KNUDSEN

Position: Playmaker
Født: 25.03.02 (22 år)
Højde: 185 cm.
Vægt: 90 kg.
Tidligere klubber: HF Mors, Mors-Thy Håndbold
Kontrakt fra sommeren 2025 til sommeren 2027


KLIK HER for at tilmelde dig Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds nyhedsbrev og hold dig ajour med, hvad der sker i og omkring klubben.