Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED VICTOR ILSØE

Det unge fløjtalent har nu kontrakt med den midtjyske topklub til sommeren 2025.

Victor Ilsøe er tilfreds ved tanken om, at han også i den kommende sæson kan trække BSH-trøjen over hovedet:

”Det betyder utroligt meget for mig, at jeg kan fortsætte med at repræsentere klubben og arbejde mod vores fælles mål,” siger den unge fløjspiller.

”Det betyder virkelig meget for mig, at det er BSH, jeg får muligheden for at fortsætte med. Jeg føler mig privilegeret over at være en del af denne klub og det fællesskab, der omgiver den,” siger han.

”Som BSH-spiller ønsker jeg først og fremmest at bidrage til holdets succes. Samtidig vil jeg gerne fortsætte med at udvikle mig som spiller,” fortæller han.

Klar til næste skridt

Michael V. Knudsen, som er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, er glad for også at kunne skrive Victor Ilsøe på holdkortet næste sæson:

”Vi er glade for forlængelsen med Victor Ilsøe, som har gjort det super godt, og som er klar til at tage det næste skridt i hans karriere. Sammen med Patrick Boldsen har vi to unge højre fløje, som vi forventer kan supplere hinanden godt også i næste sæson.”

”Victor Ilsøe har masser af udviklingspotentiale, og fokus det næste år er at lægge yderligere lag på talentet,” siger den sportslige ansvarlige.