Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED TRÆNERDUO

Patrick Westerholm og Simon Sørensen fortsætter som henholdsvis cheftræner og assistenttræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har forlænget kontrakten med cheftræner Patrick Westerholm og assistenttræner Simon Sørensen.

Den nuværende kontrakt udløber d. 30. juni 2024, men klubben er blevet enig med de to trænere om en forlængelse, så de fortsat skal stå i spidsen for det midtjyske tophold indtil 30. juni 2025.

Et stærkt samarbejde

”Jeg vil gerne se, om vi fortsat kan jagte medaljer i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Jeg trives godt sammen med spillerne og Simon,” siger Patrick Westerholm.

”Simon er den assistent, som jeg har arbejdet længst sammen med. Vi er gode til at lytte til hinanden og udforske hinandens idéer og tanker, og grundlæggende er vi nogenlunde enige om retningen på vores spil,” siger han.

Der er flere gode ting ved at stå i spidsen for netop Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ifølge Patrick Westerholm:

”Vi har muligheden for at spille europæisk håndbold samt at være med i toppen af Danmark.”

Om fremtiden siger han følgende:

”Vi kommer til at fortsætte med den samme spillestil, som vi har i dag. Der skal selvfølgelig tages hensyn til de enkelte spillerkompetencer indenfor vores ramme.”

Udvikling og udfordringer

Også Simon Sørensen er glad for fortsat at have en plads på trænerbænken i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold:

”Jeg er rigtig glad for at arbejde med truppen og de folk, der er i og omkring klubben. Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er en topklub i dansk håndbold, og det arbejde med at bevare og gerne komme helt til tops en dag vil jeg gerne fortsat være en del af,” siger han.

”Jeg føler, at jeg i min rolle i klubben får god plads til at bidrage og fortsat hele tiden også udvikle og udfordre mig selv yderligere,” siger assistenttræneren.

Ligesom Patrick Westerholm er Simon Sørensen glad for deres samarbejde:

”Jeg er rigtig glad for vores samarbejde. Både fagligt, men også menneskeligt, så jeg ser frem til en sæson mere.”

”Fremadrettet skal vi fortsætte med at udvikle os på alle parametre både som hold og individuelt, så vi kommer endnu tættere på titlerne og stadig holder andre dygtige konkurrenter bag os,” siger Simon Sørensen og tilføjer:

”Jeg håber, at jeg fortsat kan være med til at udvikle klubben og holdet i en positiv retning og forhåbentligt så meget, at vi kan kæmpe med om titlerne.”

En tilfreds direktør

Også direktør Jesper Schou er glad for at kunne forlænge med de to trænere:

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet, der er præget af en åben og ærlig dialog. Det har vi også haft i samtalerne om forlængelsen af samarbejdet,” siger han.

”Vi havde en række mål med ansættelsen af Patrick og Simon. Ungdommen skulle blandt andet integreres i endnu højere grad i dagligdagen og på holdet, og der skulle i højere grad fokus på kontrafasen. Det er i høj grad lykkedes. Der er stadig potentiale i holdet, der skal jagtes i indeværende sæson og nu altså også minimum en sæson mere,” siger direktøren.

I sidste ende er det resultaterne, der tæller, og de har været tilfredsstillende, siger Jesper Schou:

”Vi har blandt andet vundet bronze, deltaget i Final4 og er nu også med i et europæisk puljespil. Det har også været vigtigt, at trænerteamet er sultent efter mere. Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er i toppen af dansk håndbold, og det tror vi fortsat, at vi vil være med Patrick og Simon i spidsen.”