Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED PETER BALLING

Han kom til klubben med masser af erfaring fra den danske liga og landsholdet, og nu drømmer Peter Balling om at tage en titel med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Peter Balling trak i BSH-trøjen med nummer 26 på ryggen i sommeren 2022. Siden er det blevet til mange mål og mange minutter på højre back.

Den venstrehåndede bagspiller og den midtjyske topklub er blevet enige om at fortsætte deres gode samarbejde, så Peter Balling trækker i BSH-trøjen minimum en sæson endnu.

”Det var en nem beslutning at sige ja til endnu en sæson i BSH. Jeg er glad for at være her og synes, det er en fed klub, og det er sjovt at være med, hvor vi spiller i toppen. Det tror jeg, de fleste spillere gerne vil, så det var en nem beslutning.”

Sådan siger 33-årige Peter Balling, da vi møder ham i JYSK arena i Silkeborg.

Han fortæller, at han og familien er faldet godt til både i byen og i klubben:

”Jeg trives godt i klubben og i Silkeborg. Jeg synes, det er en god trup med god sammenhæng, og vi har det godt med hinanden. Vi flyttede til Silkeborg omegn, og hele familien er faldet godt til, så alt er godt.”

Jagten på en titel

Adspurgt til sine ambitioner falder svaret prompte:

”Vi skal vinde. Vi spiller håndbold for at vinde titler, og jeg vil gerne have en DM-titel og en pokaltitel mere. Det er altid det sjove. Så min ambition er at gøre alt, hvad jeg kan, for at vi vinder,” siger den venstrehåndede bagspiller.

Vejen derhen er også klar:

”Vi skal blive bedre hele vejen rundt. Vi skal arbejde på at blive bedre til at sætte 60 gode minutter sammen. Når vi spiller godt, spiller vi rigtig godt. Men der er nogle gange for store udfald i kampene, så det er helt klart et sted, vi skal have sat ind. Hvis vi begynder at sætte 60 gode minutter sammen, så bliver vi også farlige.”

Et stabilt niveau og et godt makkerskab

Også Michael V. Knudsen, som er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, er glad for at kunne forlænge aftalen og samarbejdet med den venstrehåndede bagspiller:

”Efter en god dialog med Peter allerede i efteråret blev vi enige om at forlænge aftalen. Vi kender Peter godt, han har vist et stabilt niveau, og han har et rigtig godt makkerskab med Nikolaj Øris på positionen.”

”Det kræver altid lidt tid at komme godt ind på et nyt hold, så vi har en stærk tro på, at han vil stå endnu skarpere i den kommende sæson,” siger den sportslige ansvarlige.

Ild i armen

Det er ikke kun på banen, at Peter Balling er vellidt:

”Han er en fantastisk fyr og bidrager både sportsligt og socialt og binder det hele sammen,” siger Michael V. Knudsen.

På banen fremhæver han især Peter Ballings gåpåmod, skudstyrke og iver:

”Han har ild i armen og er klar til at tage chancen, når den er der. Han har spillet flere år i den danske liga og er vant til at tage ansvar på holdet og jagte titler. Han er altid garant for en fuld indsats, og derfor har vi en tro på, at Balling fortsat kan hamre endnu flere bolde i kassen og lægge yderligere lag på sit spil.”

En ting, som Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Peter Balling har til fælles, er de høje ambitioner og jagten på guld:

”Vores ambition er jo at udfordre de allerøverste pladser, og det skal Peter selvfølgelig være med til,” slutter Michael V. Knudsen.

PETER BALLING CHRISTENSEN

Født: 05.04.90 (33 år)
Højde: 189 cm.
Vægt: 90 kg.
Position: Højre back
BSH siden: sommeren 2022
Kontrakt til: sommeren 2025
Nuværende personlig sponsor: Silkeborg Beslag & Værktøj
Kommende personlig sponsor: Salten Vognmandsforretning A/S