Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED AUGUST FRIDÉN

Det unge fløjtalent har sat sin signatur på en fire-årig kontraktforlængelse.

”Det betyder rigtig meget for mig. Jeg er først og fremmest meget taknemlig for en forlængelse. At det så kunne blive til fire år er virkelig fedt,” siger August Fridén og fortsætter:

”Jeg trives rigtig godt i Silkeborg, og det er jeg glad for kan fortsætte. En forlængelse betyder også, at jeg kan færdiggøre gymnasiet her i byen, og det er med til at give en ro ved siden af håndbolden. Derudover elsker jeg at spille håndbold i BSH, og jeg er glad for, at det kan fortsætte fire år mere.”

Fløjspilleren har heller ikke svært ved at sætte ord på, hvad det bedste ved at spille i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er:

“BSH er en virkelig fed klub med alle aspekter og forudsætninger for en personlig og håndboldmæssig udvikling. Et virkelig godt mandskab med dejlige mennesker, der alle vil én det bedste. Derudover er det virkelig fedt at kunne spille for den klub, hvor jeg har haft noget af min ungdom – det er det, jeg har drømt om i flere år.”

Men hvad drømmer den unge fløjspiller så om i dag?

“Jeg drømmer om at kunne trække medaljer over hovedet i BSH-trøjen. Jeg vil virkelig gerne være med i kampen om at være de bedste i Danmark. Derudover håber jeg også, at vi kan være med ude i Europa både i Europa League og måske endda Champions League,” siger han.

Et spændende talent

”Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes at få en fire-årig aftale med August Fridén. August er et af de absolut største talenter, vi har i Danmark på venstre fløj, og han er dermed også en meget eftertragtet spiller, som bliver spændende at følge,” siger Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”August er allerede en fast del af vores ligahold og har i store dele af efteråret klaret tiden på venstre fløj alene efter Henrik Tilsteds fravær. Her har vi set eksempler på hans utrolige springstyrke og hurtighed ligesom hans store kompetencer i forsvarsspilet. Samtidig er det en ydmyg knægt, der altid går forrest på træningsbanen og yder 100 procent i alle situationer,” siger Michael V. Knudsen.

August Fridén kom først til Silkeborg Efterskole, herefter den lokale klub i ØBG, inden det blev til BSH Ungdom.

”Så han har været med hele vejen gennem vores ungdomskoncept. Vi er glade for, at August har valgt BSH som det perfekte match i hans karriere til at opnå hans målsætninger, og vi ser frem til mange store oplevelser og sejre sammen de kommende år,” lyder det fra den Sportslige Ansvarlige.

AUGUST FRIDÉN
Født: 17.12.03 (18 år)
Højde: 194 cm
Vægt: 84 kg
Position: Venstre fløj
Bjerringbro-Silkeborg-spiller siden: 2022
Personlig sponsor: AKTIV REVISION

Foto: Martin Gorritzen