Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FORLÆNGER MED ALEXANDER LYNGGAARD

En vigtig spiller har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, som også fremover vil kæmpe med om medaljerne.

Alexander Lynggaard havde kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold til 2024, men stregspilleren er blevet enig med klubben om en forlængelse, så kontrakten nu gælder til sommeren 2027.

”Jeg er rigtig glad for at forlænge min aftale med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i tre år. Jeg synes, at holdet specielt de seneste to år er blevet bedre og mere stabilt uden store udfald. Jeg ser derfor også frem til, at vi kan lægge yderligere niveau på i de kommende sæsoner,” siger Alexander Lynggaard.

”Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds sportslige ambitioner går godt i spænd med mine egne, da jeg gerne vil spille med der, hvor det er sjovt – i toppen af dansk håndbold,” siger stregspilleren og fortsætter:

”Jeg har tidligere i min karriere været til Final4 i Europa Cuppen og ser derfor frem til den kommende sæson, hvor netop EHF European League kommer til at fylde i kampprogrammet.

Jeg tror også på, at vi fremadrettet kan bide os fast i en europæisk turnering såsom Champions League.”

En passioneret klub

Men ikke kun det sportslige har betydning for Alexander Lynggaard:

”En anden vigtig faktor for min forlængelse er, at Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er en klub fyldt med passionerede, arbejdsomme og dygtige mennesker i og omkring holdet. Det har min familie og jeg mærket fra dag et. Som familie har vi fundet os godt til rette i Silkeborg, som er en fantastisk by fyldt med liv.”

Alexander Lynggaard lægger ikke skjul på, at både hans og klubbens ambitioner er høje:

”Jeg vil gerne være med til at sikre, at Bjerringbro-Silkeborg Håndbold fortsat blander sig i medaljekampene. I de kommende år er fokus at lægge et ekstra lag på, så vi kan udfordre GOG og Aalborg, som lige nu er dem, vi skal slå for at vinde titler og pokaler. Netop titler og pokaler er det, jeg kæmper for at opnå med mine holdkammerater og trænerteamet i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.”

Stregfighteren sætter stor pris på den opbakning, som han og holdet møder både på hjemmebane i JYSK arena i Silkeborg og i håndboldhaller rundt omkring i landet:

 ”Opbakningen i JYSK arena gør en mærkbar forskel for mig som spiller, og det er en stor fornøjelse at mærke energien fra lægterne til alle kampe. Opbakningen til holdet er noget, som jeg ser frem imod med glæde de næste mange år.”

”Personligt glæder jeg mig også til at se, hvordan den nye Sektion 8 sammen med BSH Support får tændt rigtig godt op under gulvbrædderne i JYSK arena. Det er jo netop den stemning, som gør det sjovt at trække den sorte trøje over hovedet,” lyder det fra stregspilleren.

En vigtig spiller

”Det er en vigtig spiller, der forlænger, og det sikrer kontinuitet på stregpladsen,” siger Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

På positionen har holdet også René Toft Hansen og norske Thomas Solstad.

”Alexander Lynggaard er med omkring landsholdet, og det siger noget om hans kvaliteter og hans høje niveau såvel defensivt som offensivt. Han er en spiller med international erfaring, han er fysisk stærk, og så har han den kynisme, der skal til,” siger Jesper Schou.

”Med kontrakten til 2027 vil Alexander Lynggaard have været her i syv år. Det kan sagtens blive til flere endnu,” lyder det fra direktøren.

”Vi er glade for at have ham og hans familie hos os i endnu flere år,” slutter han.

Foto: Martin Gorritzen
Foto: Martin Gorritzen
Foto: Martin Gorritzen