Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD FÅR NYT FANAFSNIT, ”SEKTION 8”

Det nuværende fanafsnit i JYSK arena udvides og ændres. En række nye tiltag skal skabe en endnu bedre stemning på Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds hjemmebane i den kommende sæson.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold sætter nu yderligere fokus på opbakningen fra den 8. mand i JYSK arena. Deraf navnet til den nye fansektion, ”Sektion 8”.

Sektion D ændres til en ståsektion

Sektion D er hjørnesektionen ved siden af det nuværende fanafsnit, C-venstre i JYSK arena. Hjørnet ændres til en ståsektion, hvor unge mennesker skal være med til at skabe en endnu bedre stemning.

Klubben arbejder på at få fjernet siddepladserne og få sat bølgebrydere op, så det bliver et hjørne med ståpladser.

”Vi er rigtig glade for JYSK arena, der er en kompakt hal, hvor der virkelig kan lægges tryk på modstanderne. Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste forudsætninger for, at holdet kan vinde kampe, og derfor laves der nu en række tiltag, der gerne skal gøre JYSK arena til et endnu sværere sted for modstanderne at spille,” fortæller Kristoffer Nygaard, der er Event Manager i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Nyt og attraktivt fankort 

Sektion C-venstre, hvor fangruppen hører til i dag, gøres endnu mere attraktiv at tage plads i. Hvor man i dag skal betale 2.470 kr. for et sæsonkort, så kan du i dette afsnit fremover købe et fankort til kun 99 kr. pr. mdr.

”Med den lavere pris følger der også en forventning om, at man møder op i sort trøje og er med til at skabe den gode stemning, som sammen med de unge mennesker skal få resten af hallen med. Vi håber, at den lavere pris vil medføre, at endnu flere vil købe sæsonkort i C-venstre,” siger Kristoffer Nygaard.

Fanklubben får bedre forhold

 ”BSH Support har haft en positiv medlemstilgang de seneste par år. Derudover er vi sikre på, at vi med en ståsektion kan tiltrække endnu flere unge mennesker, der dels kan være med i et fællesskab om kampene, men i lige så høj grad kan løfte stemningen endnu mere i JYSK arena,” siger han.

Et mødested inden kampene er vigtigt. Derfor arbejdes der på at skabe et område for fansene, hvor de kan mødes inden kampene og opbygge stemning og relationer til hinanden.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har en rigtig god hjemmebane, men klubben vil gerne gøre det endnu bedre både på og uden for banen. Hele vejen rundt jagtes de små procenter.


Køb dit fankort her: https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/saesonkort/koeb-saesonkort-23/24. Vælg placeringen “C-venstre” og derefter korttypen “fankort”.