Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG FORLÆNGER MED RENÉ TOFT

I den kommende sæson vil René Toft også stå på holdkortet hos Bjerringbro-Silkeborg.

Stregspilleren René Toft har skrevet under på en et-årig kontraktforlængelse med sin klub Bjerringbro-Silkeborg, så en af de bedste forsvarsspillere i den danske liga trækker derfor også i den sorte og hvide trøje i sæsonen 23/24.

”Jeg har det rigtig godt her. Klubbens ambitioner matcher mine med at være med i toppen af dansk håndbold og spille med om titlerne,” siger René Toft.

”Det var en nem beslutning. Min familie og jeg trives i Silkeborg, og som sagt så er jeg glad for at være her, så det har hele tiden været førsteprioritet at forlænge med BSH. Jeg har slet ikke snakket med andre klubber,” fortæller han og fortsætter:

”Jeg synes, at vi i klubben har et stærkt og professionelt setup, og det er jeg glad for at være en del af. Derudover er det som sagt fedt at spille i en klub, der har ambitioner om at spille med om medaljerne hvert år.”

Netop medaljer drømmer René Toft om at vinde flere af, inden han sætter håndboldskoene på hylden:

”Jeg drømmer om at vinde en titel med klubben, og jeg ved, at en masse i og omkring klubben har de samme drømme. Så dem arbejder vi sammen om at opnå.”

Ligaens bedste forsvarsspiller

På administrationsgangen er direktør Jesper Schou glad for at beholde en spiller, som han anser som den bedste forsvarsspiller i den danske liga:

”Måske jeg er farvet,” siger han med et smil og fortsætter: ”men jeg mener, at René Toft har et tårnhøjt niveau, der muliggør, at vi har et stærkt forsvar og gode betingelser for vores målmænd.”

Udover at stregspilleren bidrager med sit stærke forsvarsspil, så er det også en spiller med stor erfaring, som resten af holdet og trænerstaben kan læne sig op ad, siger Jesper Schou.

”Jeg oplever en spiller, som stadig er meget motiveret, og fra René er man altid sikker på en 100 procents indsats. Så alt i alt er det en rigtig god nyhed, at vi som minimum har René et år mere i klubben,” mener direktøren.

René Toft og resten af Bjerringbro-Silkeborg skal i aktion i eftermiddag, når Skjern Håndbold gæster JYSK arena i Silkeborg. Målet er at bide sig fast i Top 3, og du kan stadig nå at købe billet på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe, hvor du også kan se de kommende hjemmekampe.

RENÉ TOFT HANSEN
Født: 01.11.84 (38 år)
Vægt: 102 kg
Højde: 200 cm
Position: Stregspiller
BSH-spiller siden: 2020
Kontrakt til: 2024
Personlig sponsor: AVK

Foto: Martin Gorritzen
Foto: Martin Gorritzen