Søg
Close this search box.

Bjerringbro-Silkeborg forlænger med Nikolaj Øris

Den venstrehåndede højre back har forlænget sin kontrakt med hjerteklubben til 2025.

Foto: Martin Gorritzen, Min By Silkeborg

”Min forlængelse med klubben er jeg rigtig stolt af. Jeg lavede min første kontrakt tilbage i 2004 med Bjerringbro. At jeg nu kan fortsætte i min hjerteklub indtil 2025, gør mig utrolig stolt. Det vil altid være min førsteprioritet at spille i Bjerringbro-Silkeborg, så jeg er lykkelig for forlængelsen,” lyder det fra Nikolaj Øris, der har sat sin signatur på en kontrakt, der løber til sommeren 2025.

”Jeg har det som blommen i et æg og nyder at tage på arbejde hver dag. Så forlængelsen krævede ikke mange overvejelser,” fortæller han. 

Han lægger ikke skjul på klubbens store betydning for ham:

”Bjerringbro-Silkeborg betyder alverden for mig. Min opvækst i Bjerringbro, som indebar en masse håndbold, har været med til at danne mig til den person, jeg er i dag. Den udvikling fortsatte i Bjerringbro-Silkeborg, og jeg er stolt over den rejse, jeg har taget sammen med klubben. I en professionel verden er det for mig fantastisk at kende frivillige, sponsorer og fans personligt,” siger han.

Hvad fremtiden bringer vides ikke, men Nikolaj Øris vil gøre sit for fortsat at bidrage på og udenfor banen:

”Jeg vil fortsætte med personligt at udvikle mig og ikke mindst udvikle holdet. Derudover er jeg også blevet en af de mere erfarne på holdet, så jeg vil glæde mig til at hjælpe de yngre spillere med at udvikle sig. Derudover er mit vindergen stadig stort, og jeg vil gøre alt for, at vi fortsat kan vinde en masse kampe og metal til klubben i fremtiden.”

Et klubikon og en kulturbærer

Bjerringbro-Silkeborg og Nikolaj Øris havde i den nuværende kontrakt indgået en aftale til og med den kommende sæson, men direktør Jesper Schou er glad for, at de to parter allerede nu har papir på hinanden frem til sommeren i 2025.

”Nikolaj nærmer sig 600 kampe i den sorte trøje, og han er både et klubikon og en kulturbærer i Bjerringbro-Silkeborg. Hans kompetencer på banen er indiskutable. Han har i år fået anførertjansen, og den rolle har han taget rigtigt flot til sig og tager et stort ansvar både på og udenfor banen,” siger Jesper Schou.

”Øris er bare en person, man kan regne med, på og udenfor banen. På samme måde er han en spiller, som de unge mennesker kan læne sig opad og en spiller, som vi fortsat vil have stor gavn af i årene, der kommer, i jagten på mere metal til Bjerringbro-Silkeborg.”

NIKOLAJ ØRIS NIELSEN

Født: 26.09.86
Højde: 194 cm
Vægt: 97 kg
Trøjenummer: 7
Position: Højre back
Bjerringbro-Silkeborg-spiller siden: 2005
Personlig sponsor: Tømrerfirmaet SMITH A/S