Søg
Close this search box.

ÅRETS TALENT OG ÅRETS SAMARBEJDSKLUB KÅRES PÅ SØNDAG

Når Bjerringbro-Silkeborg Håndbold tager imod Mors-Thy i JYSK arena på søndag, så vil der inden kampstart være kåring af Årets Talent og Årets Samarbejdsklub. Som tidligere sker kåringen i samarbejde med JKS.

Det er tredje gang, at vi i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kårer Årets Talent, og anden gang, at vi kårer Årets Samarbejdsklub.

Sidste år gik priserne til August Fridén og Gødvad Håndbold.

Det bliver spændende at se, hvem der i år løber med priserne. Hvad der ikke er nyt er, at kåringen igen sker i samarbejde med JKS.

JKS har i mange år været en stærk samarbejdspartner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og vi er glade for at have dem med i kåringen.

Talentarbejdet betyder meget for os og det, at vi årligt kan hylde et talent, betyder noget for os.

Ingen talenter uden det store arbejde, der sker hos vores samarbejdsklubber og den frivillighed og det engagement, der er i samarbejdsklubberne. Det er vi også glade for at kunne hylde i samarbejde med JKS.

Et samarbejde, der giver god mening

”Vi har samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i en årrække, og det har vi været rigtig glade for. Der er et klart værdisammenfald mellem JKS og de klubber og mennesker, som har gjort BSH til en af Europas førende klubber,” siger underdirektør Søren Ingemann fra JKS.

Med godt 40 lokale afdelinger er JKS Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Det er vigtigt for os, at vi er med i det, der samler folk i de byer og områder, hvor vi er repræsenteret,” siger han og fortsætter:

”Samarbejdet med BSH giver os en fantastisk mulighed for at møde både mulige kandidater og erhvervslivet i et stort område af Midtjylland, som er hjemsted for nogle af landets mest spændende virksomheder. Ikke kun store landskendte virksomheder, men også iværksætter-virksomheder, som måske bliver store i morgen.”

”Uanset størrelse og branche er det alle sammen virksomheder, som JKS kan hjælpe med vikarer, rekruttering eller freelance-specialister,” siger Søren Ingemann.

Han forklarer, hvordan samarbejdet også harmonerer med JKS’s slogan, ’Moving Your Potential’: 

”Hos JKS søger vi altid potentialet – og hjælper vores kunder med at gøre det samme. Som en del af vores aftale med BSH støtter JKS også talentarbejdet i BSH. Et område, der passer perfekt med det fokus, som JKS har på at få uddannet flere unge i danske virksomheder. De unge ER potentialet. Det glæder vi os til at samarbejde med BSH om at indfri.”

Matchende ambitioner

”JKS er førende på sit område, og det matcher ambitionerne i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – både på og uden for banen. Vi er glade for, at JKS bakker op om vores ambitioner,” siger Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds direktør Jesper Schou.

Han fortsætter:

”Som en naturlig del af talentarbejdet anerkender og hylder vi rollemodeller inden for talentarbejdet. Talentprisen, som blev stiftet i 2022, har JKS som medafsender – og med JKS’s fokus på ’Moving Your Potential’, så kan jeg ikke forestille mig en mere oplagt samarbejdspartner omkring prisen.”

”Alle har et talent, og det skal vi hjælpe de unge mennesker med at udfolde,” lyder det fra direktøren, der også fortæller, at klubben udover talentprisen også ser frem til at uddele prisen for Årets Samarbejdsklub.

OM JKS:

JKS blev grundlagt i Ringkøbing i 1995, da der i forbindelse med nedlukningen af et lokalt skibsbyggeri var ledige hænder, der skulle i arbejde. I dag er JKS Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau og sender hver dag mere end 3.000 vikarer på job.

Hovedkontoret ligger stadig i Ringkøbing og har fået selskab af 38 lokale kontorer fordelt i hele Danmark, samt 5 kontorer i Norge og Sverige samt et enkelt i Rumænien. JKS har siden starten været på danske hænder og er fortsat 100% danskejet.

JKS består i dag – udover mange tusinde vikarer – af 195 dedikerede medarbejdere, der hver dag møder ind for at hjælpe jobsøgende i arbejde og styrke deres kunders konkurrencekraft gennem fleksible og effektive bemandingsløsninger.