Søg
Close this search box.

Thomas Solstad på besøg i Silkeborg

Torsdag aflagde den norske stregspiller Thomas Solstad sin kommende klub Bjerringbro-Silkeborg et visit.

”Jeg synes, at begge parter har et ens ambitionsniveau. Vi har lyst til at kæmpe med i toppen. Jeg har fået et vældigt godt indtryk af klubben. Det er et fint hold, og det virker som om, alt rundt om – administrationen osv. – også er vældigt godt,” siger Thomas Solstad om sin kommende klub.

Han glæder sig til at flytte til Danmark:

”Jeg glæder mig til at opleve en ny kultur, og så glæder jeg mig til at få hjemmebane med Bjerringbro-Silkeborg.”

Hans svar på, hvad han drømmer om at opnå med klubben, er kort og præcist:

”Jeg drømmer selvfølgelig om at vinde!”

Thomas Solstad skifter den norske liga ud med den danske i sommeren 2022. Han betegnes som det største norske talent på positionen som stregspiller og har trods sin unge alder allerede en del erfaring fra A-landsholdet og Champions League.

”Nordmanden har store kvaliteter i midterforsvaret, ligesom han er meget stærk og bevægelig i angrebet. Derudover er han meget hurtig i kontrafasen, hvor han er god til at komme hurtigt op ad banen,” fortæller Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

Han tilføjer:

”Tempo og vildskab er noget af det, vi gerne vil have ind på holdet – og en spiller, som kan trække et stort læs på de to centrale positioner i midterforsvaret. Selvom han er forholdsvis høj og tung, er han en bevægelig stregspiller, der kæmper og giver alt, hvad han har i sig.”

NAVN: THOMAS ALFRED SOLSTAD
FØDT: 26.02.1997 (25 ÅR)
HØJDE: 197 CM.
VÆGT: 106 KG.
NATIONALITET: NORSK
NUVÆRENDE HOLD: ELVERUM