Søg
Close this search box.

Svane Pleje bliver Guldpartner i Bjerringbro-Silkeborg

Gode oplevelser både på og udenfor håndboldbanen har fået Svane Pleje til at fordoble deres engagement i Bjerringbro-Silkeborg.

”Det er naturligt for os at støtte lokalt, fordi Svane Pleje blev grundlagt i Silkeborg og stadig har et særligt hjerte for byen,” fortæller Poul Erik Petersen, der er administrerende direktør i virksomheden.

”Vores virksomhed leverer hjemmepleje, og det kræver i vid udtrækning, at medarbejderne kender deres opgave og kan arbejde sammen i et team. Håndbold på topplan viser på mange måder, hvordan et godt team fungerer, så selvom det er indenfor sportens verden, er der mange paralleller til det, vi søger at efterstræbe i dagligdagen,” siger direktøren.

”Bjerringbro-Silkeborg er vigtig for byen, så derfor vil vi gerne bakke op omkring dette samlingspunkt. Og med COVID-19-periodens fald i tilskuerindtægterne, synes vi, at det er vigtigt at bakke op som sponsor,” siger Poul Erik Petersen.

Bold og branding går hånd i hånd

Han og hans medarbejdere får gode oplevelser og kontakt til et stærkt netværk ved at være en del af Bjerringbro-Silkeborg. De håber også på, at sponsoratet giver lidt den anden vej:

”Foruden oplevelser håber vi på et øget kendskab til, at privat hjemmepleje er gratis for borgere, som har fået bevilliget hjemmepleje af kommunen,” siger Poul Erik Petersen.

Når direktøren og hans medarbejdere igen må komme til kamp, håber han, at Bjerringbro-Silkeborg leverer ”spændende kampe på niveau med det, vi lige har set Danmark præstere ved VM,” siger Poul Erik Petersen med et skævt smil, og så glæder han sig til at mærke stemningen i JYSK arena igen.


BESØG SVANE PLEJE PÅ WWW.SVANEPLEJE.DK OG VÆLG EKSEMPELVIS SILKEBORG UNDER ”KONTAKT OS”