Søg
Close this search box.

NHC BLIVER SØLVPARTNER I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Netværk og synlighed er vigtigt for den lokale IT-virksomhed, som har indgået en to-årig aftale med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Som lokal IT-virksomhed vil NHC gerne styrke både synlighed og relationer i Silkeborg, men også generelt i hele Østjylland.”

Sådan siger Jesper Lynge Madsen, som er projektleder hos NHC.

”Jeg har tidligere siddet i BSH Business Netværk, hvor jeg dels har haft mange gode oplevelser, men hvor jeg også har fået mange gode relationer til lokale virksomheder. Så det var oplagt at bygge videre på disse relationer samt mulighederne for at skabe endnu flere,” siger han.

Dialog på tværs af virksomheder

”Udover at vi gerne vil støtte op om byens ligahold, så håber vi også, at vi gennem både netværk, men også synlighed og tilstedeværelse i JYSK arena, kan komme i dialog med flere lokale virksomheder i Silkeborg og omegn,” siger Jesper Lynge Madsen.

”NHC er en mindre IT-virksomhed med mange stærke kompetencer, hvor fokus på og nærvær overfor den enkelte kunde giver os mulighed for at finde den løsning, der både i fremtiden – men også økonomisk – giver den bedste værdi for kunden. Det budskab, håber vi, kan komme mere ud lokalt gennem vores partnerskab med BSH,” siger han.

Han glæder sig til at tage plads på tribunerne i JYSK arena:

”Jeg har allerede haft fornøjelsen af at opleve den intense stemning i JYSK arena to gange. Begge kampe var mod Aalborg, og selvom resultatet desværre ikke gik i BSH´s retning, oplevede jeg en fantastisk opbakning til sidste sekund. Jeg ser frem til endnu flere gode og spændende kampe i JYSK arena,” slutter Jesper Lynge Madsen.

En stærk samarbejdspartner

Rasmus Bjerregaard er salgschef hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Han er glad for at kunne byde NHC velkommen ombord:

”Vi ser NHC som en stærk samarbejdspartner. Det er dejligt, at den lokale IT-virksomhed også ser en stor værdi i vores platforme såsom vores netværk, hospitality osv.”

”Vi glæder os til at invitere virksomhedens medarbejdere til tophåndbold i JYSK arena,” siger han.

OM NHC

NHC blev stiftet i 2008. Det er din IT-partner og -rådgiver. NHC leverer IT-løsninger, som styrker deres kunders forretning. Hvis du drømmer om at overlade ansvaret for jeres IT til nogle andre, og hvis du ønsker en IT-partner, der forstår jer og jeres strategi for fremtiden, så kontakt NHC eller læs mere på https://nhc.dk.