Søg
Close this search box.

MORTEN OLSEN VENDER TILBAGE TIL BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Han har både haft DM-, VM- og OL-guld hængende om halsen, og nu jagter Morten Olsen mere metal med Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds logo på brystet.

Fra 2007 til 2010 trak Morten Olsen Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds trøje over hovedet – dengang klubben hed BSV – og nu vender playmakeren retur til den midtjyske topklub.

Han er Bjerringbro-Silkeborg-spiller minimum frem til sommeren 2025.

”Jeg synes, at BSH er et rigtig godt hold, en god klub og med et stort potentiale. Jeg tror og håber på, at jeg kan være med til, at vi sammen står endnu stærkere i kampen om guld. Desuden kommer alt uden for håndbolden til at passe os som familie rigtig godt,” siger Morten Olsen om skiftet.

Går efter guldet

”Jeg er taget til BSH for at vinde titler. Jeg synes, at holdet er til det – og på den rigtige dag kan vi få guld. Det er målet for mig,” lyder det fra playmakeren, der glæder sig til at se sit navn på et nyt holdkort:

”Jeg er selvfølgelig spændt på at skulle starte op et nyt, men bekendt sted. Men jeg glæder mig til at vinde en masse med BSH. Forhåbentligt kan jeg være med til at præge holdet i angrebet på banen.”

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op og komme i gang. Jeg glæder mig bare til at spille håndbold for klubben, vinde kampe og have det sjovt. Og måske kan jeg vise de andre, hvordan man tager et ekstra skridt eller to og stadig få lov til at score,” siger Morten Olsen med et smil.

Blandt de bedste

I Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ser klubbens sportslige ansvarlige Michael V. Knudsen frem til at tilføje Morten Olsen til holdkortet:

”Han er absolut blandt de bedste playmakere i ligaen – han har vundet mesterskabet flere gange med GOG og har erfaring fra landsholdet. Med det niveau, han har vist – også i Champions League – har han haft en afgørende hånd på resultaterne, og det er vi sikre på, han også får i BSH. Han skal være medvirkende til at bringe vores angrebsspil op på et endnu højere niveau,” siger Michael V. Knudsen.

Han tilføjer:

”Morten Olsen kan bidrage med sin erfaring og rutine i at stå i afgørende kampe og skulle træffe den afgørende beslutning og score det afgørende mål.”

Et godt match

Sportsligt er Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Morten Olsen et godt match:

”Vi vil vinde og spille med i toppen. Det vil han også, så vores sportslige målsætninger og hans sportslige målsætninger går hånd i hånd. Hans sult efter at vinde er altafgørende for os. Han kommer til et hold med mange profiler og kender eksempelvis Lauge, Toft, Lynggaard og Øris i forvejen, så vi forventer, at han ret hurtigt falder ind på holdet både på banen og uden for banen,” siger Michael V. Knudsen.

En klassespiller fra øverste hylde

”Siden vi hørte, at Morten Olsen var fri på markedet, har vi arbejdet i døgndrift for at se, om det var muligt at hente ham. Det er klart, at med sådan en klassespiller ledig, så er vi ikke de eneste, der har tænkt, at ham skal vi have fat i,” fortæller Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Det stod hurtigt klart, at det sportslige perspektiv kunne begge parter se. En spiller fra allerøverste hylde, der kan hjælpe med at indfri de sportslige ambitioner,” siger direktøren.

”Da vi allerede havde disponeret det meste af vores budget til den kommende sæson, så var det nødvendigt at finde finansieringen hos vores gode partnere. Det er en ekstraordinær mulighed for BSH, men det krævede også en ekstraordinær opbakning,” siger Jesper Schou.

Imponerende opbakning

Og klubbens partnere var klar til at bakke op:

”På ganske få dage er det lykkedes at komme i mål med den fulde finansiering. Ganske enkelt imponerende arbejde af hele organisationen,” fortæller direktøren og fortsætter:

”Vi er virkelig taknemmelige over den velvilje, tillid og opbakning, som vi har mødt. Der skal lyde en kæmpe tak til de partnere, der har gjort det muligt. Vi vil senere præsentere de involverede partnere.”

”Vores værdier ærgerrighed, ansvarlighed og sammenhold har virkelig været i spil,” siger en stolt direktør og slutter:

”Vi glæder os til at præsentere Morten Olsen for vores hjemmepublikum i JYSK arena i morgen, tirsdag, hvor vi møder serbiske Vojvodina i EHF European League kl. 18.45. Den første kamp, hvor Morten Olsen løber på banen i den sorte BSH-trøje, bliver d. 13. december hjemme mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.”

MORTEN TOFT OLSEN

Position: Playmaker
Født: 11.10.84 (39 år)
Højde: 187 cm.
Trøjenummer i BSH: 34
Tiltræder nu og vil være BSH-spiller minimum til sommeren 2025
Tidligere BSV-spiller fra 2007-2010