Søg
Close this search box.

MØD VORES NYE PRAKTIKANT

Christian er ny praktikant hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Lær ham lidt bedre at kende her – og tag godt imod ham, når du ser ham i JYSK arena.

  • Navn: Christian Agergaard Jochumsen 
  • Alder: 24 år
  • Bopæl: Aarhus
  • Studie: Sport Management
  • Praktikperiode: Fra august 2024 til og med sidste hjemmekamp i december 2024

Hvorfor har du søgt en praktik hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold?

”Jeg valgte at søge ved Bjerringbro-Silkeborg, fordi jeg altid har gået op i håndbold, og jeg har selv spillet, siden jeg var lille.”

”Jeg vil gerne prøve kræfter med den professionelle håndboldverden, da jeg synes, det lyder som en meget interessant verden at arbejde i. Jeg er sikker på, at jeg vil kunne lære en hel masse.”

”Det blev Bjerringbro-Silkeborg, da det er en af de største klubber i herrehåndbold. Da jeg fik muligheden for at søge, så tænkte jeg: hvorfor ikke prøve det og se, om de vil have mig? Jeg fik et ja, og det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig meget til de næste måneder i BSH.”

Hvad er dit forhold til håndbold?

”Håndbold har altid interesseret mig og været en af de sportsgrene, jeg har gået mest op i. Jeg har flere gange været ude og se landsholdene spille både i Danmark og i Sverige.”

”Jeg har selv spillet, siden jeg var lille, og spiller stadig lidt hyggehåndbold i Aarhus.”

Hvad glæder du dig til at opleve under din praktik?

”Jeg glæder mig til hjemmekampene og til at mærke stemningen i JYSK arena.”

”Jeg glæder mig til at kunne skabe de bedste rammer for fans og sponsorer, så de får den bedst mulige oplevelse til hjemmekampene.”

Er der noget særligt, du gerne vil fokusere på eller særligt interesserer dig for?

”Jeg kan godt lide at planlægge og levere de bedste oplevelser for tilskuerne. Der er ikke meget, som er bedre end, når et arrangement er gået lige efter planen, og alle er glade.”

”Jeg kan godt lide at udvikle mine kompetencer og vil gerne lære og blive bedre.”

”Jeg vil helt sikkert komme til at lære nye redskaber til at kunne arrangere de bedste hjemmekampe, og jeg glæder mig til at se, hvordan BSH skaber et godt arrangement.”

”Jeg glæder mig bare til at komme i gang!”  

Velkommen på holdet til Christian – tag godt imod ham!


KLIK HER for at tilmelde dig Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds nyhedsbrev og hold dig ajour med, hvad der sker i og omkring klubben.