Søg
Close this search box.

GODE SAMARBEJDSPARTNERE OG FRIVILLIGE SØRGER FOR LØRDAGENS MENU

En række af Bjerringbro-Silkeborgs madleverandører er gået sammen om at lave et lækkert frokostbord med hjælp fra klubbens frivillige inden lørdagens bronzekamp mod Skjern Håndbold.

På grund af datoen og usikkerhed omkring spilletidspunktet har det været en udfordring for Bjerringbro-Silkeborg at finde en madleverandør til en fuld leverance på lørdag. En række leverandører går derfor sammen om at stable et aldeles fremragende frokostbord på benene, og klubbens fantastiske frivillige effektuerer på dagen for at give alle samarbejdspartnere et godt VIP-arrangement inden bronzekampen mod Skjern Håndbold.

Følgende madleverandører er med:

Byens Fisk & Vildt
Kælderslagteren
PølseMageriet
La Casita
Silkeborg Food To Go
Føtex
Dina Food – Kager der smager

Michael Bay fra Byens Fisk & Vildt kom på idéen med at gå sammen flere madleverandører:

”Når man ikke kan løfte opgaven alene, må man tænke ud af boksen. Vi stod med et konkret problem den her weekend, fordi det er en kæmpe weekend indenfor festivitas osv. Men hver især kunne vi godt løfte en lille del af opgaven, mens de fantastiske frivillige ved BSH denne gang skulle hjælpe lidt ekstra og så stå for det. De har hjulpet os mange gange før, hvor vi selv har stået der. Så det var idéen bag det: Hvorfor ikke hjælpes alle sammen? Så får vi også serveret en ny pakke for vores Erhvervsklub. Det kunne jo være sjovt for Erhvervsklubben at opleve, at det er en lidt anderledes menu, end de er vant til,” siger Michael Bay.

”Det kan jo være, at det her er begyndelsen på, at vi i større og større omfang gør brug af hinanden og hjælper hinanden. Jeg tror, det bliver super godt. Og stor cadeau til de frivillige, som stiller op gang på gang. Det synes jeg, at folk skal tænke over, når de sidder og nyder maden, at de frivillige har været med hele vejen og stort set er det hver gang, vi er ovre at hygge og se håndbold og have det sjovt,” siger han.

Brian Flink fra PølseMageriet er også med på idéen:

”Vi gør det først og fremmest, fordi vi skal hjælpe BSH. Vi synes, det var en glimrende idé at gå sammen, og vi kan godt afse tiden til at lave den smule, når vi nu ikke kunne tage arrangementet helt alene på grund af travlhed. Der er jo kun de madleverandører, der er, så der er jo ikke andre, man kan bede løfte opgaven. Så vi gør det udelukkende for at hjælpe i den situation, der er opstået.”

Kristoffer Nygaard, der er koordinator hos Bjerringbro-Silkeborg, takker madleverandørerne for at være med på idéen og sender også en stor tak til de frivillige for at stille op gang på gang:

”Ikke kun de frivillige til VIP-arrangementet, men i lige så høj grad dem, som ordner reklamerne, står i barerne osv. Uden de frivillige, som kommer til hver eneste kamp, ville det ikke være muligt at give vores kunder den gode oplevelse, som de får til vores kampe,” siger han.