Søg
Close this search box.

FRANK BORCH-OLSEN ER NY FORMAND I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Bjerringbro-Silkeborgs nye formand kommer med sine betragtninger omkring klubben.

”Vi fik bronze sidste sæson, og aktuelt er vi også nu på 3. pladsen. Vi er efter Aalborg og GOG, men heller ikke mere end det. Vi er bevidste om, at der er mere end en håndfuld klubber, som i øjeblikket satser markant for at blive en del af toppen. Så en plads i top 4, som vi har været de sidste otte sæsoner, er ikke en selvfølge. Når alt kommer til alt, så handler det om økonomi,” siger Frank Borch-Olsen.

”Pt. er vores område begunstiget ved at have et af Danmarks bedste herreligahold. Dermed også et hold, der bør kunne klare sig godt i Europa.  Vi har en stærk kerne af sponsorer, frivillige osv. omkring byerne Bjerringbro og Silkeborg. Den kerne skal blive stærkere og må gerne udvides til, at byerne omkring kigger mod Bjerringbro-Silkeborg, men der er ikke og skal ikke være tvivl om, hvor vi hører til og kommer fra,” siger den nye formand.

”Holdet er allerede fast forankret i vores område via Grundfos i Bjerringbro og JYSK samt en stor vifte af sponsorer i Silkeborg. De seneste to år har BSH været hæmmet af, at vi mistede en af vores hovedsponsorer. Det hul skal gerne fyldes ud med et par nye hovedsponsorer, som side om side med Grundfos og JYSK kan sikre, at vores område fortsat kan kæmpe om at være Danmarks bedste, herunder fortsat at komme ud i Europa og vise vores område frem. Dette er aktuelt vores helt store udfordring og opgave,” siger han.

Et ændret konkurrentbillede

Konkurrentbilledet er ændret markant de sidste par år, og Frank Borch-Olsens vurdering lyder således:

”Min vurdering er, at Aalborg er tæt på at have en dobbelt så stor omsætning og økonomi som deres efterfølgere, herunder Bjerringbro-Silkeborg. Det betyder dog ikke, at Aalborg er dobbelt så gode sportsligt, hvilket vores seneste resultater mod dem også viser. Det betyder heller ikke, at vi nødvendigvis skal ramme samme lønbudget som dem. Men større økonomi skal der til.”

”Vi vil ramme finaler – det har vi gjort mange gange, og vi drømmer om nye triumfer som DM-guldet i 2016. Det kræver, at vores økonomi udvikles, så der både kan investeres i holdet og faciliteterne omkring holdet. Vi tror på, at med klare målsætninger, fokus på at løfte os såvel inden for som uden for banen, og ikke mindst en stor portion ærgerrighed og vinderkultur, så kan vi ramme finaler og være med i toppen af europæisk håndbold,” siger Frank Borch-Olsen.

Store ambitioner

Om sit eget avancement fra næstformand til formand siger han følgende:

”Jeg har været med i bestyrelsen i nogle år, og jeg kunne ikke lade den udfordring gå forbi mig at sætte mig i formandsstolen. Vi har et godt og spændende hold i år, og jeg tror kun, vi bliver stærkere i den kommende sæson. Vi har sendt et stærkt sportsligt signal med ansættelsen af Rasmus Lauge. Vi har to loyale hovedsponsorer, Grundfos og JYSK, bakket op af en bred vifte af øvrige sponsorer. Samlet, sportsligt, et spændende hold med en god stab og administration omkring sig, så vores platform og udgangspunkt er mere end bestået. Vi mangler dog fortsat at komme det sidste skridt videre, og det vil jeg gerne være med til at sikre, så vores område fortsat vil befinde sig i den absolutte top af dansk håndbold.”

”Jeg har en stor tiltro til, at vi i fællesskab med erhvervslivet, vores tilskuere og fans, samt vores kommuner kan nå vores ambition. Og det arbejde ser jeg frem til at blive en del af,” slutter han.