Søg
Close this search box.

danbolig udvider sponsoratet af Bjerringbro-Silkeborgs ungdomsprojekt

Hos danbolig er de stolte over at udvide deres sponsorat, så det nu tæller Bjerringbro-Silkeborgs U17 samt U19, fortæller indehaver og ejendomsmægler Simon Freund Jensen.

”Da vi gik ind i Bjerringbro-Silkeborgs ungdomsprojekt sidste år, var det efter en god dialog med Michael V. Knudsen, hvor vi kunne mærke, at han havde nogle af de samme ambitioner for ungdomshåndbolden under Bjerringbro-Silkeborg, som vi delte, men mente var uforløste. En af Danmarks største håndboldklubber skal kunne facilitere et akademi, hvor vi har drivkraften, økonomien og et professionelt setup, således vores lokale håndboldtalenter forbliver i Bjerringbro-Silkeborg, og så vi som by og klub kan udvikle potentielle landsholdsspillere til fremtiden.”

Sådan lyder ambitionerne hos Simon Freund Jensen, der er indehaver og ejendomsmægler hos danbolig i Silkeborg.

Et år inde i projektet har samarbejdet mellem danbolig og Bjerringbro-Silkeborg fået en god start:

”Med engagementet bag er projektet nu klar til for alvor at få flyvehøjde med et setup, der indebærer en bedre transaktion til førsteholdstruppen, nogle fantastiske trænere og gode faciliteter til drengene,” siger Simon Freund Jensen.

Et samarbejde med fremtidssigte

Hos danbolig er de stolte over at forlænge deres sponsorat, så det nu også gælder de næste to år.

For virksomheden er det vigtigt, at projektet forgrener sig ud i de lokale håndboldklubber, så fokus ikke kun er på eliten, men også bredden lokalt i Silkeborg.

PÅ BILLEDET FRA VENSTRE: SIMON FREUND JENSEN, INDEHAVER DANBOLIG SILKEBORG – 13: OLIVER HAMANN-BOERITHS – 50: LASSE DOHM – MORTEN SKOTTE, INDEHAVER DANBOLIG SILKEBORG – MICHAEL V. KNUDSEN, SPORTSLIG ANSVARLIG I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Målet er også at holde på de lokale talenter, så de ikke rejser væk, men i stedet bliver integreret i Bjerringbro-Silkeborg og forhåbentligt bliver faste ligaprofiler og landsholdsspillere:

”Vi skal kunne matche et setup, som det de har i GOG – selvom vi ikke har et ”Oure” – så bør og burde vi kunne matche med den store lokale opbakning og den stolte håndboldtradition, som vi har her i byen,” siger Simon Freund Jensen og tilføjer:

”Jeg glæder mig til at se den næste Rasmus Lauge blive udklækket af dette storstilede projekt.”

Flere penge i klubkasserne

Et af de nye, spændende tiltag i samarbejdet mellem danbolig og Bjerringbro-Silkeborg er, at de vil arbejde på en såkaldt fordelsklub:

”Via samarbejdet med BSH’s lokale samarbejdsklubber tilbyder vi et nyt produkt, hvor samarbejdsklubben får mulighed for at generere penge direkte til den lokale klubkasse eller til holdet. Hvis man for eksempel har et barn, der spiller på U11-holdet i en samarbejdsklub – det kunne for eksempel være ØBG – så kan man via denne fordelsklub få tildelt den enkelte klub og det enkelte U11-hold 10.000 kroner, hvis man henviser en bekendt, der skal sælge sit hus, til danbolig Silkeborg,” fortæller Simon Freund Jensen.

”10.000 kroner er mange penge for den enkelte klub, og det kan aftales, at det går ubeskåret til det enkelte hold, hvor der er en forælder, der har henvist, således pengene kan bruges på en holdtur eller lignende. På denne måde sikrer vi, at vores sponsorat til BSH Ungdom også bliver kanaliseret ud til bredden og samarbejdsklubberne, og de får fortjeneste af dette sponsorat. Det er en stor del af vores ambition med dette udvidede sponsorat,” slutter Simon Freund Jensen.


Når Bjerringbro-Silkeborg på lørdag afholder træningscamp for unge lokale U11- og U13-spillere vil danboligs logo være synligt på spillernes trøjer.