Søg
Close this search box.

BSH U17 GÅR STÆRKT IND I 2024

Sebastian Enevoldsen, som står i spidsen for BSH U17, giver herunder en status på første halvdel af sæsonen 23/24.

Vi startede sæsonen ud med to træningsstævner, hvor vi henholdsvis deltog i Generation Handball og Kanyó Memorial i Ungarn.

Her fik vi testet en masse forskellige konstellationer af. Vi fik tilpasset og set, hvilke spillemæssige forcer og udfordringer vi skulle forbedre, og samtidig har vi haft uvurderlige timer sammen som hold, hvor vi har kunnet hygge os sammen og har lært hinanden at kende.

Ubesejret i U17-rækken i første halvdel af sæsonen

Hårdt og koncentreret arbejde fra drengene har resulteret i flotte resultater både på og uden for banen, hvor vi vandt de ovennævnte stævner, og vi er også gået ubesejret gennem den første halvdel af sæsonen i U17-rækken og har fundet en god harmoni spillerne imellem.

Herudover har vi haft et stabilt og flot træningsmiljø, hvor vi har været beriget af at kunne have rigtig mange træninger med vores U19-drenge her i BSH – hvilket helt sikkert har været med til at give spillerne endnu mere hår på brystet, og det har også haft den betydning, at vi hele tiden har skullet præstere på et højt niveau til vores træninger.

Dette har også betydet, at vi har haft flere af U17-spillerne med til U19-kampe, hvor de har kunnet bidrage og generelt set har præsteret flot og har kunnet lære fra dem – hvilket U19-drengene har været helt eminente til. Vi har også haft flere U17-spillere, som har deltaget i ligaholdets træninger, samt haft én enkelt, som også har været udtaget til en ligakamp.Vi har haft en stor del af truppen udtaget til både regionale samlinger såvel som nationale samlinger – hvilket 100 procent er spillernes egen fortjeneste og et produkt af det hårde arbejde, som drengene lægger hver dag.Et nyt år venter

Nu glæder vi os til en spændingsfyldt anden halvdel af sæsonen, hvor vi starter januar ud i en pulje på fire hold mod henholdsvis HEI/VRI, Vejle Idrætsefterskole og Skanderborg Håndbold.

Her er vores mål at blive blandt de øverste to hold, således at vi kommer blandt de fire bedste hold i Jylland, da den anden halvdel af sæsonen er blevet lavet todelt, så man først har seks kampe og herefter bliver inddelt i nye puljer igen – alt efter, hvordan de første seks kampe er gået.

Vi går ind i den sidste del af sæsonen med det forbehold, at vi er meget bevidste om, at fra nu af bliver alle kampe svære, og vi skal holde træningsniveauet højt samt blive ved med at opøve og udvikle de individuelle samt taktiske kompetencer hos spillerne.

Vi håber, at vi igen i det nye år vil se en masse folk i hallerne, når der bliver spillet kampe, hvilket vi har nydt godt af i den første halvdel af sæsonen, og her skal der lyde et kæmpe tak fra os alle. Vi vil gøre vores bedste for at kunne levere seværdigt håndbold for tilskuerne i hallen.

Vi ses i det nye år.

// Sebastian Enevoldsen, BSH U17