Søg
Close this search box.

Bjerringbro-Silkeborg skriver kontrakt med ungt fløjtalent

Den midtjyske klub har lavet en aftale med BSH U19-spilleren August Fridén.

”Aftalen betyder rigtig meget. Det er det, man har kæmpet for, lige siden man startede med at løbe rundt på håndboldbanen. Så at få den første aftale i hus betyder meget. Jeg er utroligt glad for at kunne få denne mulighed og ser rigtig meget frem til næste år,” siger August Fridén.

Han er glad for at kunne blive i den klub, han allerede spiller i som U19-spiller:

”Det er rigtig dejligt at kunne få muligheden for at blive i BSH. Det er et vildt godt miljø og et setup, jeg virkelig føler mig hjemme i. BSH har virkelig været med til at udvikle mig det seneste år, og jeg ser frem til, at det fortsætter.”

”BSH er en af de største klubber i dansk håndbold, som jeg er utroligt glad for at kunne være en del af. Det er med stolthed, at man kan trække BSH-trøjen over hovedet hver gang. Jeg vil gerne udvikle mig så meget som muligt de næste år, og jeg ved, at BSH vil være med til at bidrage til dette, og det vil forhåbentligt være starten på mange gode år i BSH,” siger den unge fløjspiller.

Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, ser frem til at byde August Fridén velkommen på ligaholdet:

”August Fridén er en utrolig spændende fløjspiller, som vi allerede i år har set score mål for ligaholdet. Han har en stor fysik og kan benyttes i forsvaret på flere forskellige positioner. Det sidste års tid har han været forskånet for skader og har dermed bygget yderligere på sit store potentiale. Vi tror på, at August Fridén kan fortsætte udviklingen, og vi glæder os over at byde den næste spiller fra vores ungdomsafdeling op på ligaholdet.”

OM AUGUST FRIDÉN

  • August Fridén er årgang 2003
  • Spiller på BSH U19-holdet og er i år 1. års
  • Fysisk stor og har mange spændende kompetencer som venstre fløj
  • Har gået på Silkeborg Efterskole og har været en del af akademiet