Søg
Close this search box.

Bjerringbro-Silkeborg henter Peter Balling

Fra sommeren 2022 og to år frem trækker 31-årige Peter Balling i Bjerringbro-Silkeborgs sorte spillertrøje.

170 mål og 137 assists leverede Peter Balling for KIF Kolding sidste sæson, og det gjorde ham til den mest assisterende spiller i ligaen.

Næste sæson bytter han KIF Kolding ud med Bjerringbro-Silkeborg.

”Jeg har ambitioner om at spille med om medaljer, og derfor ser jeg Bjerringbro-Silkeborg som det rigtige sted for mig at være. Klubben har et professionelt setup, som er med til at skabe de bedste rammer for at præstere på håndboldbanen,” siger Peter Balling om sit kommende klubskifte. 

”Mit mål med Bjerringbro-Silkeborg er at gå efter medaljerne. Jeg vil gerne vinde titler, og det vil jeg arbejde på at få til at lykkes,” siger højrebacken.

Blandt de allerbedste

”Med Peter Balling får vi tilgang af én af Danmarks allerbedste højre backs. Han har igennem flere sæsoner vist sit høje niveau i andre topklubber i Danmark og på landsholdet,” siger Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

Han fortsætter:

”Vi får tilført en spiller i sin bedste alder, der har rutine og erfaring, og som ved, hvad der kræves for at spille med i toppen. Han er en type, der altid giver sig 100 procent, og så er han to-vejs-spiller samtidig med, at han har speed og er utrolig stærk i afslutningerne.”

Michael V. Knudsen fremhæver også, at Peter Balling har været blandt de allerbedste i assist-spillet de seneste sæsoner.

”Så han er en komplet spiller, som vi forventer bliver let at integrere, og som kan være med til at løfte vores sportslige ambitioner. Sammen med Nikolaj Øris skal han afdække højre back-positionen, så vi fortsat har et af ligaens stærkeste par på denne plads.”

På plads på og uden for banen

Også i direktørstolen ser Jesper Schou frem til at byde Peter Balling velkommen i den midtjyske klub:

”Det er meget tilfredsstillende, at vi allerede nu har en afløser klar for Jacob Lassen. Det er en dygtig spiller, vi til sommer siger farvel til, men så absolut også en kompetent spiller, som vi til sommer kan sige velkommen til. Øris og Balling på højre back, så bliver det ikke meget bedre.”

SBV – Silkeborg Beslag & Værktøj A/S ved Uffe og Susanne Jacobsen, som er mangeårig trofast sponsor i Bjerringbro-Silkeborg og personlig sponsor for Jacob Lassen, ’bliver på pladsen’. SBV – Silkeborg Beslag & Værktøj A/S har forlænget deres aftale med yderligere to år, og når Jacob Lassen træder ud af aftalen, så træder Peter Balling ind i aftalen. Samlet er det stærkt, at vi er på plads, på banen og uden for banen,” siger Jesper Schou.

Navn: Peter Balling Christensen
Født: 05.04.90
Position: Højre back
A-landskampe: 26
Kommende personlig sponsor: SBV – Silkeborg Beslag & Værktøj A/S