Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD ER KLAR TIL EUROPÆISK PULJESPIL

Humøret er højt i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, som har kvalificeret sig direkte til puljespillet i EHF European League.

Sidste sæsons tredjeplads i grundspillet viste sig vigtig og har givet Bjerringbro-Silkeborg Håndbold direkte adgang til puljespillet i EHF European League.

”Vi slipper dermed for de seneste års kvalifikationskampe, hvor Nexe og Sporting Lissabon var svære modstandere at skulle forbi,” siger Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Lodtrækningen sker d. 21. juli, og vi er seedet i første lag. Tre hold skal findes som modstandere. Det er meget spændende, hvem vi skal møde. Vi kan blandt andet trække Flensburg, storsatsende Dinamo Bucaresti, der sidste år var med i Champions League, og Chambery, der kan betyde et gensyn med vores tidligere store profil, Sebastian Skube – det kunne være sjovt at få ham som modstander i JYSK arena,” siger Jesper Schou.

Det nye format i EHF European League betyder, at vejen til Final4 forløber således:

  • Indledende gruppespil med 8 puljer á 4 hold
  • Første- og andenpladsen går videre til hovedrunden og tager deres tilkæmpede point med videre
  • Hovedrunden består af 4 puljer á 4 hold
  • Førstepladsen i hovedrunden går direkte videre til kvartfinalerne, mens anden- og tredjepladsen skal ud i play-off-kampe
  • Kvartfinalerne afvikles, og vinderne kvalificerer sig til Final4

Se hvilke hold, der er med i EHF European League, samt hvornår kampene skal afvikles her:

www.eurohandball.com/media/v03ks3a3/final_mel_system2023_24.pdf

Der er således god grund til at sætte krydser i kalenderen og allerede nu glæde sig til europæisk tophåndbold i JYSK arena den kommende sæson.