Søg
Close this search box.

Bjerringbro-Silkeborg forlænger to år med Jeppe Gade

Efter en udlejning til Skive fH sætter den 20-årige playmaker Jeppe Gade igen kurs mod Bjerringbro-Silkeborg til sommer. Klubben har forlænget bagspillerens kontrakt, så den strækker sig til sommeren 2023.

Som Bjerringbro-dreng er Jeppe Gades drøm at bide sig fast på playmaker-positionen hos Bjerringbro-Silkeborg, men jagten på spilletid betød, at det unge talent blev udlejet til 1. divisionsklubben Skive fH i efteråret.

Næste sæson trækker Jeppe Gade igen i BSH-trøjen med nummer 10 på ryggen. Han har nemlig forlænget sin kontrakt med klubben, så den inkluderer de kommende to sæsoner.

”Bjerringbro-Silkeborg er en stor størrelse i dansk håndbold, så at de kan se potentialet i mig og er parate til at satse på mig, ser jeg som et stort skulderklap,” siger Jeppe Gade.

”Jeg har været i et godt miljø i Skive, hvor jeg har kunnet udvikle mig både til træning og til kamp, og hvor jeg først og fremmest har fået en masse spilletid og ansvar,” lyder det fra playmakeren.

Han går ydmygt til den opgave, der venter i vante omgivelser i Silkeborg og Bjerringbro:

”Jeg er en del af en gruppe bagspillere, hvor jeg er en af de yngre, der skal slås om spilletiden. Så mit håb er da, at jeg kan bevise, at jeg er god nok til at stjæle noget spilletid,” siger han.

En playmaker med potentiale

I Bjerringbro-Silkeborg glæder direktør Jesper Schou sig over, at klubben nu får et af sine egne, lokale talenter tilbage, efter at han har vist sig godt frem i Skive.

”Vi tror, at Jeppe kan tage yderligere skridt og videreudvikle sig ved igen at blive en fast del af ligatruppen fra den kommende sæson. Målet er, at Jeppe over kontraktperioden får sit talent foldet ud og tager skridtet fra talent til en dygtig ligaspiller,” siger Jesper Schou.

”Jeppe har allerede vist stærke evner i angrebsspillet med en god spilforståelse samt et godt skud og brud. Fysikken er i god udvikling, og den udvikling skal fortsætte, hvis de angrebsmæssige evner skal række mod de bedste forsvarsspillere, ligesom det også er et vigtigt parameter i udviklingen af forsvarsspillet,” vurderer direktøren.

”Når jeg har siddet sammen med Jeppe, så mærker jeg en spiller, der tror på sig selv og på, at han kan blive stærk for Bjerringbro-Silkeborg. Han vil gøre, hvad der skal til. Det er den helt rigtige indstilling, som vi sætter pris på, og som nok skal lønne sig,” siger Jesper Schou.

Jeppe Gades nuværende klub Skive fH indtager andenpladsen i 1. division i tæt kamp med Nordsjælland Håndbold på førstepladsen.


JEPPE GADE NIELSEN

FØDT: 9. AUGUST 2000 (20 ÅR)
POSITION: PLAYMAKER
HØJDE: 194 CM.
VÆGT: 93 KG.
TRØJENUMMER: #10