Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG DELTAGER IGEN I ÅR I PROJEKTET AKTIVE MEDSPILLERE

Sammen med Viborg FF, Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter og Jyske Bank deltager Bjerringbro-Silkeborg igen i år i projektet Aktive Medspillere.

Projektet blev startet i kølvandet på corona-nedlukningerne og havde det klare formål at få børn og unge tilbage i idrætsforeningerne og blive en del af et fællesskab. 

Hele projektet kulminerer med en aktivitetsdag torsdag d. 23. marts, hvor ca. 300 skolebørn i den gamle Bjerringbro Kommune deltager. De får fornemt selskab af spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Viborg FF.

På dagen får børnene mulighed for at prøve kræfter med de forskellige idrætsgrene, og de vil efterfølgende få udleveret et aktivitetspas, der giver børnene adgang til fem gratis træninger, der kan benyttes i de forskellige foreninger.

”Projektet startede sidste år og var en stor succes, og med de erfaringer, vi gjorde os, er jeg sikker på, at det også i år bliver en succes. Vi er glade for, at vi sammen med Viborg FF kan påtage os et samfundsansvar og bidrage til, at forhåbentligt flere børn og unge vil melde sig ind i idrætsforeninger og blive en del af et fællesskab. Uanset om det er håndbold, fodbold, svømning eller noget helt andet,” siger Kristoffer Nygaard, Event Manager i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

“Vi lever selv i en verden, hvor fællesskabet knytter nogle bånd, som man ikke på samme måde finder andre steder, og som giver en masse fantastiske oplevelser. Derfor vil vi meget gerne bidrage til, at børn og unge får sig meldt ind i foreninger og får de samme oplevelser og venskaber for livet,” siger han.