Søg
Close this search box.

B-WINEINVEST ER NY GULDPARTNER I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Den midtjyske topklub har indgået en to-årig aftale med virksomheden fra Skagen.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har fået en ny Guldpartner med ombord i form af B-Wineinvest fra Skagen.

Det er en aftale med masser af eksponeringsmuligheder, netværk og ikke mindst aktivering i form af nogle arrangementer, hvor Johan Brodersen fra B-Wineinvest skal fortælle om vininvestering.

”Jeg ønsker mere synlighed i vinverdenen i form af investeringer. Med det rette kendskab og de rigtige relationer er det gennemsnitlige afkast på 8-12 procent om året. Hos B-Wineinvest bliver der håndteret investeringer fra 25.000 kroner til 1 million kroner,” fortæller Johan Brodersen, der ejer B-Wineinvest.

Et stærkt netværk

”Samarbejdet med BSH giver god mening, da jeg ser det som et godt partnerskab og et sted, der er godt for min virksomhed at være synlig. Derudover vil jeg glæde mig rigtig meget til at sidde i netværket med andre sponsorer omkring BSH, som jeg er sikker på at få gode bekendtskaber ud af,” siger Johan Brodersen.

Han glæder sig både til at få gode oplevelser som tilskuer og som en aktiv samarbejdspartner:

”Jeg håber at se en masse god håndbold samt lave nogle rigtig gode arrangementer i forbindelse med kampene for mine nuværende kunder samt nye kunder.”

Fra toppen af Danmark til tophåndbold i Silkeborg

I Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ser salgschef Rasmus Bjerregaard frem til, at B-Wineinvest og Johan Brodersen bliver en del af holdet.

”For mange af os er vin noget, vi nyder til maden, men Johan Brodersen kan gøre os klogere på, hvorfor investering i vin godt kan betale sig,” siger Rasmus Bjerregaard.

”Vi glæder os til invitere B-Wineinvest til tophåndbold i JYSK arena, og vi er stolte over, at vi som midtjysk klub kan tiltrække en spændende virksomhed fra Skagen,” lyder det fra salgschefen.

Læs mere om B-Wineinvest på:  b-wineinvest.dk



KLIK HER for at tilmelde dig Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds nyhedsbrev og hold dig ajour med, hvad der sker i og omkring klubben.