Søg
Close this search box.

AKSEL HORGEN SKIFTER TIL UDENLANDSK KLUB

Den norske fløjspiller Aksel Horgen kom til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i sommeren 2020. Til sommer skifter han til en klub i udlandet.

”Jeg kommer til at huske mine tre år i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold som en fantastisk tid. Vi har haft nogle fede oplevelser sammen på banen, hvor DM-finalen mod Aalborg på hjemmebane er den, jeg vil huske bedst. Vi har også haft et rigtig godt miljø, hvor jeg har fået mange nye venskaber, som jeg kommer til at tage med mig videre i livet,” siger højrefløjen.

Om sine forhåbninger til afslutningen på den indeværende sæson siger han følgende:

”Jeg håber virkelig, vi klarer at samle nok point til at nappe semifinalepladsen. Hvis vi klarer det, er alt muligt!”

Til klubbens fans vil nordmanden gerne sige tak:

”Tak for tre år med støtte i både modgang og medgang. Jeg håber, vi kan afslutte min tid i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold med nogle medaljer.”

Sendes godt videre

Fra klubbens side får nordmanden fine ord med på vejen videre:

”Aksel Horgen har fra første dag i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold haft en yderst professionel tilgang til håndbolden og har leveret adskillige gode præstationer for BSH. Han er altid velforberedt, yder en 100 procents indsats, er en stor holdspiller og en person, som er meget vellidt på holdet og i klubben,” siger Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Før BSH kom Aksel Horgen fra den norske liga, og planen har hele tiden været, at han skulle brænde banen af her i BSH og gøre sig klar til nye udfordringer i udlandet. Denne udvikling glæder vi os over, og vi er glade for at kunne sende ham godt videre,” siger Michael V. Knudsen og fortsætter:

”Specielt i denne sæson har han været meget skarp i både forsvaret og angrebet og dermed stærkt medvirkende til, at vi har haft en god sæson. Inden vi sender Aksel Horgen videre, er der dog flere spændende kampe at glæde sig til, og hvor vi sammen skal jagte sæsonens store målsætninger.”

AKSEL HORGEN

Født: 29.05.96
Højde: 185 cm
Vægt: 89 kg
Position: Højre fløj
BSH siden: 2020
Personlig sponsor: JYSK