Søg
Close this search box.

PATRICK BOLDSEN ER NY AMBASSADØR FOR BROEN SILKEBORG

BROEN Silkeborg støtter socialt udsatte børn og unge i at blive en del af positive fællesskaber gennem fritidsaktiviteter. Den talentfulde BSH-fløj Patrick Boldsen er nu med til at spille børn og unge gode som ambassadør for BROEN Silkeborg.

Siden 2014 har BROEN Silkeborg givet over 2500 børn og unge i Silkeborg Kommune chancen for et aktivt fritidsliv.

BROEN Silkeborg hjælper familier, der ikke har økonomisk mulighed for det, ved at dække udgifter til kontingenter og udstyr.

”Vores indsats drives af engagerede frivillige, men vi har brug for hjælp for at sikre, at alle børn får mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Det handler om meget mere end sjov – aktiviteterne styrker børns selvtillid, trivsel og skaber venskaber i et trygt fællesskab,” fortæller Dorthe Nørgaard, der er formand for BROEN Silkeborg.

”Aktiviteterne hjælper børn med at udvikle sig og give dem en bedre fremtid. Sammen kan vi skabe rammerne for, at flere børn får en positiv og meningsfuld hverdag,” siger hun.

Et stærkt forbillede

”At have en professionel og ung håndboldspiller som ambassadør for BROEN Silkeborg betyder utroligt meget for både foreningen og de børn og unge, vi støtter,” siger Dorthe Nørgaard og tilføjer:

”Patrick har jo opnået succes inden for sin sport og vil fungere som et stærkt forbillede, der kan inspirere og motivere børnene til at drømme stort og tro på deres egne evner. Det viser dem, at med dedikation, sammenhold og hårdt arbejde er det muligt at nå sine mål, uanset hvor man kommer fra.”

En del af noget større

Formanden fortsætter:

”For BROEN Silkeborg er en ambassadør med professionel erfaring en vigtig stemme, der kan skabe opmærksomhed om vores arbejde og styrke forbindelsen til det lokale samfund.”

”En ung, succesfuld atlet kan engagere og tiltrække flere unge til vores aktiviteter og samtidig give dem en følelse af at være en del af noget større,” siger Dorthe Nørgaard.

”Patricks involvering kan også bidrage til at skabe nye muligheder og samarbejder, som kan komme både børnene og os til gode,” siger hun.

Alle fortjener at være en del af et fællesskab

For Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds 21-årige højre fløj Patrick Boldsen var det ikke svært at takke ja til tilbuddet om at blive ambassadør for BROEN Silkeborg:

”Det giver mening for mig at være ambassadør for BROEN, fordi jeg synes, at alle skal have lov til at være en del af et fællesskab. Dem, som måske ikke har de økonomiske midler, fortjener også at være en del af en meningsfuld hverdag med fritidsaktiviteter,” siger han.

”Sport, idræt og andet, som går under kategorien fritidsaktiviteter, skal ikke begrænses på grund af økonomi eller andre ting. Det skal være et miljø, hvor alle er velkomne uanset hvad, og det vil jeg rigtig gerne støtte op om,” siger fløjspilleren.

Et godt samspil

Også på BSH-kontoret er Event Manager Kristoffer Nygaard glad for fortsat at kunne støtte op om BROEN Silkeborgs gode arbejde:

”Vi er utroligt glade for vores samarbejde med BROEN Silkeborg. De yder et kæmpe arbejde i at støtte op om, at unge kan få en aktiv hverdag.”

”BROEN Silkeborg og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har altid været gode til at spille hinanden gode, så vi via en række forskellige initiativer, der skaber økonomi til BROEN Silkeborg, kan være med til at understøtte deres fortrinlige arbejde,” siger Kristoffer Nygaard.

”Vi er glade for, at vi igen har en ambassadør, der kan være med til at understøtte det gode arbejde,” slutter han.

Læs mere om BROEN Silkeborg HER.


KLIK HER for at tilmelde dig Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds nyhedsbrev og hold dig ajour med, hvad der sker i og omkring klubben.